Uhrát ještě devět bodů, tak jsme všichni spokojeni, i náš malý zkušený trenér, říká kanonýr Tomáš Šupák

Ve vloženém kole se i díky dvoum brankám do sítě Velkého Meziříčí stal hráčem kola podruhé v sezoně rýmařovský kanonýr Tomáš Šupák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak osobně hodnotíte letošní sezonu?
Letošní sezonu musím hodnotit pozitivně. Jako nováček si nevedeme špatně, jen mě mrzí zbytečné tři prohry v domácím prostředí.
V minulém rozhovoru jste říkal, že byste byl spokojený, kdybyste dal 15 branek. Teď jich máte za 18 zápasů 9. Berete to jako dobré číslo?
Gólů určitě mohlo být i více, ale bohužel jsem byl delší dobu zraněn.
planujete v dalsim rocniky pokračovat v barvach rymarova?
Musím si sednout s trenérem po sezoně a domluvit se, co dál, protože roky člověk nezastaví a už se musím věnovat taky rodině. Fotbalu jsem už obětovat dost času a nervů.
Osm žlutých a jedna červená. To je docela dost karet. Snažíte se hrát tvrdě nebo jste spíš ten typ, co rád mluví s rozhodčím?
Tak tahle otázka je velmi složitá, protože rozhodčí je pro mě velké zklamání ve 3 lize. Spíš to je tím, že karty dostávám za to, že rozhodčí mě chce učit hrát fotbal a já myslím, že fotbal hraju dost dlouho, abych ho uměl a znal pravidla.
Na domácím hřišti nesbíráte o moc bodů víc, než venku. Čím si to vysvětlujete?
Tak u nás je to jedno, kde hrajeme. Jestli je to doma nebo venku, všude chceme bodovat. Spíš u nás hraje velkou roli, kolik je nás zraněných a to je pak velký problém.
Do konce sezony zbývá šest zápasů. Kolik byste chtěli uhrát bodů?
Kdybychom uhráli ještě devět bodů, tak bychom byli všichni spokojeni, i náš malý zkušený trenér Milan Furik.
Myslíte, že ještě dosáhnete na tu metu patnácti gólů?
Tak to už asi ne, ale zas u mě nikdy člověk neví, jak já se vyspím. Hlavně ať už tu sezónou dohraju bez zranění a bez červené karty.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.