Patrik Ločárek věří, že Počítky postoupí do kraje!

Čerstvě jednadvacetiletý hráč Počítek Patrik Ločárek se díky hlasům našich čtenářů stal hráčem 14. kola okresního přeboru. Zde dvěma góly pomohl porazit Dolní Rožínku. My jsme mu položili několik otázek .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Kdy jste začal s fotbalem, kdo Vás k němu přivedl?
Začal jsem když mi bylo 5,6 let. K fotbalu mě přivedl táta jelikož sám byl dobrý fotbalista, hned jsem si ho zamiloval. Brácha hraje taky, mamka mě taktéž vždycky podporovala.
Za jaké kluby jste hrál?
Začínal jsem ve Žďáru, po jednom halovém turnaji jsem měl jít do Zbrojovky Brno ale nakonec jsme s rodinou vybrali působení v Jihlavě, jelikož to bylo blíž. Tam jsem strávil téměř celý dorost. Bohužel v nejdůležitějším období jsem byl zraněný a nemohl jsem zabojovat o to hrát ligu. Vrátil jsem se do Žďáru kde jsem nebyl šťastný a proto jsem zvolil nové angažmá v Počítkách se kterými chci dojít do kraje.
Co říkáte na úterní zápas s Dolní Rožínkou?
No výsledek hovoří za vše. Vždycky nám pomůže když vstřelíme první gól, což se nám tady povedlo a byl přímo jako z partesu. Potom už jenom záleží na proměňování našich šancí Ale byl to nepříjemný a bojovný soupeř. Na našem malém hřišti je to spíše o bojovnosti a defenzivní práci, než-li o kombinačním fotbale. V tomto zápase bylo příjemné, že se konečně prosadil Mašek v což jsem už ani nedoufal. Bohužel při penaltovém faulu se nám zranil Zajíček ale snad se brzy vrátí. Musím zde ale pochválit celý tým který odvedl dobrou práci !
Popíšete nám vaše dvě vstřelené branky?
První byla z penalty a druhá padla po našem krásnem brejku. Peťa Beneš vyvezl míč a předal mi míč na prostředku já to posunul na Romana Halamku a ten mi předložil báječnou přihrávku na vápno a pro mě nebylo těžké míč umístit do branky. Poslední dobou mám střelecký prach.
V neděli jste poté vyhráli v Jívoví, jak by jste zhodnotil toto utkání?
Záměr byl jasný nedostat branku naopak dát první což se nám podařilo. Oba týmy měli šance a až ve druhé půlce jsme je proměnily. Ocenit musím náš druhý gól při čemž Roman Halamka chtěl centrovat a zapadlo to záhadně do branky a poslouchat to od něj budeme ještě tak týden. Ale soupeř byl kvalitní, běhavý měl mladé mužstvo ale naštěstí pro nás jim nefungovala finální fáze. Nebyl to určitě náš nejlepší výkon ale týmově jsme to zvládli. Důležité vítězství v cestě za postupem.
Věříte, že Počítky postoupí do kraje?
Věřím, tým na to určitě máme. Zápasy se soupeři z horní tabulky jsme zvládli teď už to máme ve svých rukách. Bohužel v této soutěži potřebují všichni každý bod, proto cesta to nebude lehká. Máme před sebou 5 těžkých zápasu.
Příští kolo vás čeká Křoví, co od zápasu očekáváte?
Slyšel jsem od kluků co je znají jak hrají, něco o nějakých posilách ale já hledím pouze na nás a na to že to musíme vyhrát. Určitě to bude těžké utkání a rozhodovat bude naše střelecká produktivita.
S kým si na hřišti nejvíce rozumíte?
Na hřišti určitě s Fandou Šustrem, jsme podobný typy. (smích). No nejlépe samozřejmě s klukama co jsme přišli ze Žďáru ale mně se hraje dobře s celým týmem, je tu řada dobrých fotbalistů. Musím vyzdvihnout naší skvělou partu a kabinu. Díky tomu jsme v tabulce tam kde jsme.
Jaká bude reakce vašich spoluhráčů na hráče kola?
Jak jsem říkal, že jsme skvělá parta tak kluci mi to dokázali když celý týden nemluví o ničem jiném a říkají mi už pouze hráč kola. Ty jsou rádi, že dám něco do kasy ať mají na pivo, to mají nejradši. Těší se na ten rozhovor více než já.
Co říkáte na portál fotbalunas.cz?
Rozhovory, sestavy kola a hráči kola to jsem nečekal na této úrovni. Smekám před lidmi kteří se o to tolik starají. Je to super pro lidi okolo fotbalu, fanoušky i pro všechny týmy.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 5. 2018 19:29
Asi vam to spadne do klina. Bystrice je na jare spatna, Krizanov na to nema a zranenimi zdecimovane Hamry vam to uz nejspis nevezmou.