Soutěž chceme úspěšně dohrát, říká Vít Šimeček

Vítězem ankety Hráč kola se stal Vít Šimeček, který přispěl vychytanou nulou k výhře FŠ Třebíč s Šebkovicemi B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Víťo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Nejdříve chci poděkovat všem, kteří mi poslali hlas. Na sobotní zápas jsem se těšil ,je to pro mě takové malé derby, protože jsem do 20 let bydlel ve Výčapech. Nakonec vše dobře dopadlo, bez zranění...abych to vysvětlil...v mém věku je už zápas úspěšný,když můžu odcházet po utkání relativně zdravý. Pozitivní byl I pocit po zápase, že jsem zase jednou nebyl v brance úplně zbytečný...kluci si totiž hrají tak trochu svoji vlastní soutěž a ve většině zápasů nedovolí soupeři větší ohrožení naší poloviny hřiště, natož pak naší branky. Bohužel většina soupeřů vystaví zeď před vlastním vápnem bez zájmu hrát fotbal a s cílem odkopnout balon co nejdál... V sobotu po zápase v kabině jsme se s klukama shodli, že to bylo příjemné fotbalové odpoledne, se soupeřem, který měl snahu hrát fotbal a I když tomu tak vždy v minulosti nebylo,tentokrát i ve férovém prostředí. Měli jsme trochu štěstí, na druhou stranu jsme měli i hodně šancí...před zápasem vždy klukům říkám, že když vstřelí 5 branek, já víc jak 4 nedostanu a vyhrajeme...a zatím se daří (smích).
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Svůj výkon nehodnotím, jak už jsem řekl, jsem spokojený, když odcházím po zápase bez zranění...je to sice relativní , ale když se cítím dobře kolem středy v následujícím týdnu, je vše v pořádku.
Který tvůj zákrok byl nejvydařenější?
Každý zákrok je úspěšný, při kterém se nezraníš ... tentokrát se mi s velkým přispěním spoluhráčů povedlo "zamknout"...něco jsem pochytal, ale asi nejdůležitější byl zákrok Kamila v poslední sekundě utkání, když vykopával balon z brankové čáry. Kamile, díky Tobě za 1. letošní nulu...
Nyní vás čeká zápas s Čáslavicemi. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Soutěž chceme úspěšně dohrát, uvidíme, zda se nám to podaří bez porážky. Snad budeme pokračovat v dobrých výkonech I v zápase proti Čáslavicím. Je to jediný soupeř, který nám dosud vzal body, tak se musíme maximálně dobře připravit a s ohledem na soupeře i zvýšit množství tréninků v týdnu. Prostě makat jako o život (smích). Vzhledem k rodinné oslavě se tentokrát utkání nezúčastním ,ale doufám,že to kluci zvládnout a body zůstanou doma.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě přivedli kamarádi kolem 10.roku života ve Výčapech. Před začátkem střední školy jsem se přesunul do Horácké Slavie Třebíč (dnešní HFK), od 21 let do 27 jsem působil v Jaroměřicích n. Rokytnou a od r.2004 jsem byl v Přibyslavicích. Nyní působím 2.rokem ve FŠ Třebíč. Nechtěl bych taky zapomenout na 2 x půlroční angažmá v Lipníku, kde je podle mě jedno z nepříjemnějších fotbalových prostředí na třebíčském okrese.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Když jsem byl mladší, patřil mezi mé největší oblíbence Josef Chovanec, hráč Sparty Praha a PSV Eidhoven a české reprezentace , nyní už to tak neprožívám...
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
AC Sparta Praha.
Jaké máš koníčky?
Cestováni, práce s lidmi, četba sportovních časopisů a na první místě podpora syna v jeho sportovní kariéře.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Krimi.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Klasika – řízek s bramborovým salátem a jedno pivo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.