Musím zlepšit hru nohou, říká Lubomír Vejmělek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Lubomír Vejmělek z Přibyslavic, který pomohl svým dobrým výkonem vychytat výhru nad Litohoří. Navíc se zapsal po proměněné penaltě do listiny střelců. Nyní si s vítězným hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lubomíre, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Na tento zápas jsme měli celkem slušnou sestavu, takže jsme od samého začátku byli lepší a prakticky během prvního poločasu jsme rozhodli o vítězství. A to jsme ještě víc jak polovinu šancí zahodili.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Můj výkon byl normální, akorát musím zlepšit hru nohou, měl jsem tam totiž tři chyby při malé domů.
Který tvůj zákrok byl nejvydařenější? Navíc jsi se zapsal z penalty mezi střelce. Kdo tě na ni určil?
Asi v první půli, tuším za stavu 2:0 pro nás, jsme všichni přestali hrát v domnění, že je ofsajd, a domácí útočník z malého vápna střílel k tyči a já jen s námahou jsem to vyškrábl z brány. Domácí útočník kroutil hlavou a nechápal, že jeho střela neskončila gólem, poté se mě ptal, jak se mi to vůbec podařilo vyrazit. Na penaltu jsem určen nebyl, ovšem mančaft včetně lavičky mě k tomu vyhecoval, s tím, že pokud dám, platím bednu, pokud nedám, tak platím dvě, tak jsem zvolil tu levnější variantu.
Nyní vás čeká zápas s Jakubovem. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Od zápasu očekávám vyrovnaný souboj, i když je Jakubov na třetím místě. Hrajeme doma, tudíž bychom chtěli získat všechny tři body a zůstat v tabulce na třetím místě.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli kamarádi a spolužáci z Přibyslavic. V dorosteneckém věku jsem působil na hostování v BOPO Třebíč dvě a čtvrt sezóny, kde jsem mimo jiné jednou nastoupil v útoku v Přibyslavicích a dal jim gól ze hry.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Dříve mým idolem byl gólman západoněmeckého Kolína Herold Schumacher.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Samozřejmě Přibyslavicím, tímto gratuluji A týmu k postupu do krajské B třídy. Bohužel mě mrzí, že z ligy spadly mé oblíbené týmy, Brno a Jihlava. Ve světovém měřítku je to Real Madrid a Juventus Turín.
Jaké máš koníčky?
Samozřejmě je to fotbal, též mě baví kolo a rád si zahraji nohejbal. Jsem také vášnivým zahrádkářem.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Nejraději se dívám na komedie.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Oblíbené jídlo je svíčková a na pití jako téměř každý fotbalista - pivo. Jinak přes léto je to ovoce a zelenina z naší zahrady.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.