Po áčku jsem se cítil dobře a řekl jsem, že půjdu na poločas. Nakonec jsem odehrál celé utkání, říká hráč kola František Filištein

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji ti k vítězství v anketě o hráče kola a k vítězství se Ševětínem. Jak zápas probíhal?
Díky. Zápas probíhal celkem v klidu. V tom vedru to byl takový lážo plážo fotbal (smích). Na soupeře jsme chtěli vlétnout, to se nám podařilo a dali rychlé tři branky během 12 minut. Do poločasu další dvě. Soupeři jsme ještě dali před poločasem čuchnout svými chybami, ale myslím že zápas už byl rozhodnutý. Druhý poločas se dá říct už dohrával. V tomto zápase se s hráčskou kariérou loučil náš dlouholetý spoluhráč a kamarád Venca Pokorný. Chtěli jsme mu připravit tu nejlepší rozlučku a to se povedlo. Vstřelil hattrick a vysoká výhra, takže splněno.
V utkání si vstřelil hattrick. Popíšeš nám své gólové trefy?
První a druhý gól byl skoro totožný, při obou případech jsem šel sám na bránu, poprvé obstřel levačkou vedle golmana a podruhé jsem ho obehrál a dával do prázdné. Při třetím gólu jsem stál na správném místě, kdy Jirka Honiss mi nahrál téměř do prázdné.
Normálně hraješ za "A" mužstvo Boršova, chtěl si za béčko jít sám nebo tě donutili?
Už v sobotu ráno proběhla nějaká komunikace s Patrikem Křemenem (trenérem B týmu), že bych si mohl jít zahrát, jestli po áčku budu v pohodě. Po áčku jsem se cítil dobře a řekl jsem, že půjdu na poločas. Nakonec jsem dohrál celé utkání a byl i rád, že jsem si zahrál i jiný post než je obrana.
Zvládáš mimo fotbalu a práce ještě nějaké jiné koníčky nebo jak trávíš volný čas?
Mimo fotbalu a práce trávím většinu času s rodinou a přítelkyní. Samozřejmě o víkendu nezanedbávám i kamarády, takže pár piv po zápase vždy proběhne (smích).
Zeptám se na tvou fotbalovou kariéru. V kolika letech jsi s fotbalem začal a jakými jsi prošel kluby?
Moje fotbalová kariéra začala v 5 letech v Boršově, poté jsem trénoval s Dynamem a hrál v žácích za Roudné. Do dorostu jsem odešel na Rudolfov. V mužích jsem začal nastupovat v Kameňáku kde jsem hrál 2 roky. Nakonec jsem se rozhodl vrátit domů do Boršova. Kdy tehdy hrálo áčko ještě III.třídu, během asi 3-4 let jsme se dostali až do I.B třídy, kterou hraje a hrají i nyní.
Jakou máš rád hudbu a filmy?
Hudba asi nejvíc pop, ale můžu dá se říct vše a co se týče filmů tak asi komedie.
Z posledních zápasů víme, že rezervní mužstvo Boršova má problém s počtem hráčů. Jak to vypadá s týmem v příští sezóně?
Béčko bylo znovu přihlášeno, ještě se tedy neví, jestli bude hrát III.třídu nebo spadne do IV. Lidi jsou zranění a hlavně uražený! Někdo nový snad také přijde. S počtem si myslím nebude v příštím roce problém.
Máš nějaký fotbalový vzor, nebo oblíbeného hráče? A jakému klubu fandíš?
John Terry, Frank Lampard a Eden Hazard. Tím pádem oblíbený tým musí být Chelsea .
Chtěl bys něco vzkázat ať už spoluhráčům nebo fanouškům a fanynkám?
Díky všem za hlasy. Spoluhráčům a protihráčům přeji hlavně zdraví a mnoho zápasu na trávnicích. Fanynkám můžu jen vzkázat, ať chodí na fotbal do Boršova (smích).
Poslední otázka. Tvůj favorit na MS v Rusku?
Můj tip na vítěze je Francie nebo Belgie.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.