Doufám, že na dokopné budeme oslavovat postup do 1.B třídy, věří hráč kola Milan Fiala

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k titulu hráče kola. Co to pro Vás znamená?
Zdravím, díky moc. Znamená to pro mě už jako pro několik kluků od nás, že musím dát metr piv do kasy, ale jsem rád, že jsem se tam mohl dostat a ještě to vyhrát.
Zvolen jste byl za Váš výkon v utkání proti. Jaký to byl z Vašeho pohledu zápas?
Myslím, že se mi docela dařilo, dal jsem konečně gól a na pár jsem jich i přihrál, šli jsme do toho zápasu s jasným cílem, nechat doma tři body a vstřelit pár gólů, což se nám povedlo i díky třem gólům našeho snipera Robina Banašíka.
V utkání jste skóroval, vstřelil jste třetí gól zápasu. Popsal byste nám svou trefu?
Ano byla to třetí branka zápasu, bylo to z rohu, který zahrával Píkl (Jiří Mikl) a měli jsme domluvený signál na přední tyč a já to tam hlavou zavěsil a protihráči neměli šanci.
V sestavě jsme Vás dlouhou dobu neviděli. Čím byla způsobena Vaše absence, zraněním?
Ano bylo to bohužel díky dlouhému zranění a operací přetrženého zkříženého vazu a utrženého meniscu, ale díky bohu to už je vše zamnou a jsem zpět.
Zeptám se na Vaši fotbalovou kariéru? V kolika letech jste s fotbalem začal a jakými kluby jste prošel?
Svou kariéru jsem začal jako asi skoro všichni kluci u nás ve Velenicích. Pár kluby jsem si také prošel, st.žáci Suchdol (krajský přebor) dorost Břilice (krajský přebor) muži Klikov (1.B třída) muži Martinsberg-Rakousko a Velenice 1.A i 1.B třídu.
Jak se těšíte na zápas se Studenou? Co od něj očekáváte?
Jak se dalo očekávat, tak se bude rozhodovat právě až v posledním kole a to se Studenou, takže se těším moc, jistě i všichni kluci a snad to bude probíhat vše podle fotbalových pravidel a zahrajeme si dobrý fotbal, samozřejmě tam jedeme vyhrát a snad na dokopné budeme také oslavovat postup do 1.B třídy.
Blíží se mistrovství světa. Máte tip na vítěze?
Na mistrovství se těším a určitě se budu snažit shlédnout co nejvíce zápasu, i když jistě ze mě budou mít doma radost. Mým favoritem jsou Brazilci.
Máte nějaký fotbalový vzor, nebo oblíbeného hráče? A jakému klubu fandíte?
Ano mám, mým fotbalovým vzorem je brazilec Ronaldinho, je to fotbalový kouzelník a neskutečný fotbalista a oblíbený tým je i díky jeho dřívějšímu působení Barcelona, kde se i nyní nachází spousta jiných hvězd.
Co rád děláte ve volném čase?
Samozřejmě rodina, kde se doufám klubou další dva budoucí fotbalisti Samuel a Leo a mimo jiné sporty mě hodně baví rybařina.
Z Velenic již pár hráčů naši anketu vyhrálo, kdo ještě by si od vás zasloužil trochu mediální pozornosti?
To ano, kluků už zde bylo dost a samozřejmě zaslouženě. Myslím, že pozornost by si ještě zasloužil náš hráčský trenér a ikona Velenického fotbalu Franta Dvořák, takže doufám, že ve Studené si odehraje svůj 100% výkon a my mu pomůžeme, aby z něj byla také mediální hvězda (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.