Máme tým, se kterým by se dalo hrát lehce střed tabulky I.B třídy, říká Luboš Lopatář

Vítězem hlasovací soutěže Hráč Kola se stal Luboš Lopatář z Přibyslavic, který se podílel sedmi góly na demolici Chlístova. Nyní si s tímto hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Luboši, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji, ale především bych chtěl poděkovat všem lidem, co mi posílali hlasy. Z mého pohledu můžu říct že víc jak půlka našich kluků se těšila až zápas skončí a začnou oslavy...ale i tak musím pochválit Chlístov že i za tak vysokého stavu bojovali o každý míč.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Svůj výkon raději hodnotit nebudu, těžko hodnotit sám za sebe, sám nevím co od sebe čekat..
Proti Chlístovu se ti střelecky náramně dařilo. Vzpomeneš si kdy jsi naposledy vstřelil tolik gólů v jednom zápase?
Trenér mi před zápasem řekl: Lopatko, když dáš dneska hattrick, tak ti zaplatím všechny tvoje pokuty za sezónu. (smích) Škoda že mi neměřili maximální rychlost... Šest gólů??? To si opravdu nevzpomenu, pět ano a čtyři, tří branky sem tam. (smích)
Stal si se nejlepším střelcem soutěže? Jak jsi se svým střeleckým počinem sezóny spokojený a bude tě to něco stát do klubové pokladny?
Zkusit vyhrát střelce okresu, to byl můj cíl od začátku sezóny. Určitě spokojený jsem, ale když si tak vzpomenu kolik šancí jsem ještě zahodil... nedá se dát všechno (smích) Do pokladny...? Platím dost celou sezónu!!!
Jaké byly postupové oslavy?
Byla to třídenní velkolepá spářka, na které se vypilo 7 sudu piva. zážitku spoustu, vzpomínky žádný... (smích)
Jakou roli by jste chtěli hrát v nadcházejícím ročníku a kdy začnete s přípravou na novou sezónu.
Myslím si že momentálně máme tým se kterým by se dalo hrát lehce střed tabulky I.B. Příprava začne už na začátku července bych řekl, máme tam už i nějaké přáteláky.
Očekáváte v týmu nějaké posily do nadcházející sezóny?
Na podzim o žádných posilách nevím, ale já jsem ten poslední, kdo se to vždy doví, máme tam ty naše dva matadory, tak bych je zatím nechal hrát jak jim to půjde dál.. (smích).
Jak budeš přes léto odpočívat?
Nejbližší akce vyrážím na Vltavu po té k moříčku a samozřejmě akcičky, chatičky, cyklo kroužek a různé aktivity... k tomu samozřejmě následuje tvrdá příprava
Začalo fotbalové Mistrovství světa. Budeš jej pečlivě sledovat a jakému týmu budeš nejvíce držet palce?
Na zajímavá utkání se podívám, ale nějak to nehrotím. Některé výsledky jsou zatím překvapující, aspoň budou muset hrát všichni na plno. Vůbec nevím koho favorizovat, fandím Ronaldovi. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.