Rozhovor s vítězem 1. kola Michalem Kissem Farkasem

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale gratuluji k vítězství o hráče kola. Co Ty na to?
Děkuji, velice mě to potěšilo, ale na druhou stranu budu zase o nějakou tu korunu chudší, protože za tento rozhovor budu muset přispět do týmové kasy a to jen kvůli mému parťákovi na lajně Pavlovi Macíčkovi.
Jako u každého bych Tě poprosil o krátký fotbalový životopis a pěkně od začátku.
Můj fotbalový životopis není nějak extra dlouhý. Začínal jsem v 5 letech v Ženklavě. V 11 letech jsem přestoupil do nedalekého Štramberka, který jsem měl přes kopec. Ve 14 letech si mě na zimním turnaji v Kopřivnici vyhlédl tehdejší trenér Novojičínského dorostu pan Veselka. Dva roky jsem hrál v dorostu a v 16 letech jsem poprvé nastoupil za A tým Nového Jičína, který trénoval současný manager Alois Holub. Tohoto týmu jsem součástí dobrých 10 let.
První zápas, pro FK NJ v neoblíbené Opavě a hned za tři body. Jak jsi ten zápas viděl Ty?
14 dní před tímhle ostrým zápasem, jsme právě s Opavou prohráli 3:0 v přátelském utkání ve Vítkově. Věděli jsme, že mají hodně mladý a běhavý tým, že budou chtít hrát kombinační fotbal. V prvním poločase jsme měli tři nebo čtyři obrovské tutovky, které jsme neproměnili a po 45 minutách byl stav 0:0. Do druhého poločasu jsme šli se stejnou taktikou. Mít zajištěnou obranu a hlavně co nejvíc držet míč. Nějaký ten gól vždycky dáme :-D. Nakonec nám to tam spadlo dvakrát a mohli jsme se v tom horku radovat ze tří bodů.
Ty jsi vstřelil gól, tak nám ho přibliž svýma očima.
Po ztrátě Opavy někde uprostřed hřiště, vzal míč Švicko (Martin Švec) zatáhl ho po pravé straně až někam na roh šestnáctky. Zkušeně se podíval a nádherným bochánkem mě našel na zadní tyči. Já si míč zpracoval na prsa, a halfvolejem jsem to trefil na vzdálenější tyč. Jsem moc rád, že to byl vítězný gól.
Máš nějaký oblíbený tým, hráče? U nás, v zahraničí?
To nemám. Vždycky fandím dobrému fotbalu a ať padá hodně gólů.
A teď k naší nejvyšší lize. Baroš 36 let a jede. Co Ty na to?
Baroš = BANÍK OSTRAVA!!! Je to opravdu velký srdcař!!! Klobouk dolů a snad ho ještě povolají do repre :-D.
Čemu se rád věnuješ, pokud není na pořadu dne fotbal?
Dva dny v týdnu, které nejsou fotbalové, se snažím věnovat přítelkyni, rodině a přátelům.
A nyní opět k DIVIZI E. Hned v úvodu překvapivé vítězství nováčka z Dětmarovic, bude to asi opět zajímavá soutěž.
Každý rok je zajímavá. Nové týmy, noví soupeři. Dětmarovice v deseti porazili hodně oslabené Ústí. Co na to říct. Každý tým má nějakou kvalitu. My se hlavně musíme soustředit na sebe a jít naplno zápas od zápasu.
No nyní vás čeká Šumperk, který doma s Hranicemi schytal „pětku“, tak jak na ně?
Šumperk byl rok v jiné skupině, ale co si pamatuju, tak je to nepříjemný a agresivní soupeř. A jak na ně? Nevím. To se dozvíme v pátek na předzápasovém tréninku :-D.
Děkuji za rozhovor a přeji Ti hodně štěstí.
Také děkuji a měj se ..

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.