SESTAVA KOLA - 3.kolo Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 23.08.2015

0

Máme tu další kolo! A jako je již tradicí, i po tomto kole jsme pro vás vybrali 11 těch nejlepších, kteří běhali po trávnících v 1.B třídě západ. Je jen na vás komu dáte svůj hlas a vyberete ho jako úplně nejlepšího hráče tohoto kola. Hlasovat můžete vždy jednou za hodinu.

Dušan Kotlár - Brankář Rozstání, v minulém kole si jeho tým připsal nulu na své konto a měl na ní velkou zásluhu i on sám.

 

Jiří Hartman - Krajní obránce, minulou sezonu vítěz krajského přeboru v týmu Semil, nyní tahoun mužstva Přepeř. Sám dvě branky vstřelil a na další přihrál v zápase proti Mšenu B.

 

Juraj Hrmo - Nová defenzivní posila Přepeř, hned ve své premiéře předvedl skvělý výkon a blýskl se krásnou brankou z přímého kopu.

 

Jan Čihula - Zkušený obránce Rozstání, předvedl nám velmi kvalitní a poctivou defenzivní činnost.

 

Jaroslav Peškar - Účastník i minulé sestavy kola, nyní v dresu Přepeř vsítil 2 branky a byl základním kamenem u dalších branek. Za zmínku stojí branka, kterou vstřelil ve druhém poločase, když dostal přihrávku na své polovině, vyvezl míč až do vápna soupeře a s přehledem uklidil míč na zadní tyč. 

 

Tomáš Císař - Záložník Přepeř, jeho výkon vyzdvihl trenér Přepeřských. Podle trenéra byl u všech důležitých akcí, a proto si nominaci zaslouží.

 

Jaroslav Jaček - Poměrně mladý záložník Pěnčína u Liberce. Předváděl velice solidní hru ve středu hřiště a ještě přidal v závěru zápasu gól do sítě Jenišovic.

 

Michal Třešňák - Záložník Českolipské Lokomotivy, jeden z klíčových hráčů celého týmu.

 

Václav Bouška - Netřeba k tomuto již zkušenému střelci moc psát. Minulé kolo proti Starým Splavům vstřelil dvě branky a skóre otvíral již v 5. minutě.

 

Michal Matějíček - I po odchodu Štefana Mihálika z týmu Pěnčína, tento tým stále střílí mnoho branek a velkou zásluhu na tom má právě Michal Matějíček, který v minulém kole vstřelil branky tři. Tento týden je to jediný střelec hattricku v naší soutěži!

 

Jiří Votrubec - Útočník z Bulovky, proti Osečné se blýskl dvěmi trefami a díky jeho brankám Bulovka dosáhla alespoň na remízu.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.