SESTAVA KOLA - 1.kolo Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 23.08.2015

0

1. kolo III. třídy je úspěšně za námi. Hráči po letní přestávce vtrhli na hřiště s velkým elánem a chutí předvést svůj um. Některým se to povedlo lépe, jiným hůře. Zde jsme pro vás vybrali ty nejlepší hráče úvodního kola soutěže. Podpořte hlasem svého favorita a udělejte z něj hvězdu uplynulého víkendu. Hlasovat můžete až do středečního poledne.

Mezi třemi tyčemi v prvním kole nejvíce zářil brankář Želiva Jan Thomaier. Ten za svá záda míč nepustil a vychytal pro svůj tým vítězství 3:0 na hřiši Velké Chyšky. Obrannou trojici tvoří taktéž želivský Jakub Špinar. Toho doplňuje zkušený stoper Vyskytné Petr Fíla, který se jednou brankou podílel na vysoké výhře nad Petrovicemi. Branku vstřelil i hráč černovické rezervy Jan Tikal. Ani jemu tak neunikla pozvánka do sestavy kola.

Hráčům, ze kterých jsme poskládali záložní řady, se tentokrát střelecky velmi dařilo. Jan Bezděkovský z Vyskytné se hattrickem podílel na demolici Petrovic. Střídající senožatský žolík Jan Vlk vstřelil taktéž tři branky, jimiž "popravil" fotbalisty Mnichu. V Budíkově zavelel k obratu Jiří Prokop, jehož branka na 1:2 proti Lukavci probudila domácí hráče z letního spánku. Hostům alespoň k bodu nepomohly ani dvě branky Petra Kuneše.

Trio hroťáků se taktéž gólově prosadilo. Nejvíce zářil černovický Vojtěch Novák, který svému týmu hattrickem vystřelil tři body na horké půdě v Novém Rychnově. Jeden gól zaznamenal želivský útočník Martin Němec i budíkovský kanonýr Lukáš Kavka. Právě duo šikovných útočníků naší ideální jedenáctku pro první kolo III. třídy uzavírá. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.