SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

Máme tu ideální sestavu 2. kola, kterou se vždy snažíme zvolit co nejobjektivněji díky spolupráci se zástupci všech klubů soutěže. Ale to, kdo se stane Hráčem kola, už je teď jenom a jenom na vás, na hlasujících! Tak do toho...

Do brána byly dvě alternativy - buďto Bublík z Černé, nebo Mayr z Brodu. Nakonec padla volba na Mayra, ten sice dvakrát inkasoval, ale výbornými zákroky zabránil vyšší porážce svého týmu.

 

V obraně je Slepička z Dřítně, který dokázal se svou obranou, kolikát i s pomocí štěstí, vynulovat Frymburk. Samek je pak zástupcem za celou újezdskou obrannou čtyřku, která splnila požadavky trenéra a zodpovědným výkonem nedovolila jediný inkasovaný gól. Skála jménem Kopf pak držela mužstvo Lhenic proti Vyššímu Brodu.

 

Kraje hřiště v naší sestavě kola brousí Čertík a Zedek, dvojice z SK Planá, která dokonale využila volného prostoru na hřišti v mači s Horní Planou, která dorazila jen v deseti, a nasázeli každý po hattricku. Bednár svůj celek Lhenic nasměroval za výhrou brankou s Vyšším Brodem. Pavlíček pak nejenže za Sedlec zápas gólem rozhodl, ale navíc v závěru utkání ještě obětavým sluzem zabránil vyrovnání. Chybět pak nemůže nemanický Kochlöfl, který zničil Zliv hned třemi brankami!

 

Krumlovský Svoboda pak splnil to, co by hráč z vyšší soutěže v béčku měl předvést - dal dva fíky a v 80. minutě se mohl v klidu nechat vystřídat. Krumlov si tak vyšlápl na Trhové Sviny. Za parťáka v útoku má dříteňského Koudelku, který se zlepšuje zápas od zápasu, tentokrát dvakrát zavěsil proti Frymburku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.