SESTAVA KOLA - 5.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Opět můžete hlasovat pro svého favorita. Kdo jim bude se dozvíte ve středu.

Brankář: Radek Matrosz (Suché Lazce) - Premiérově nastoupil v dresu Suchých Lazců na hřišti Stěbořic a hned si na přispal čisté konto.

Obrana: Stanislav Stuchlík (Budišov n. B.), Kryštof Ignác (Hradec n. M.), Tomáš Skácel (Budišov n. B.)  - Stanislav Stuchlík a Tomáš Skácel dirigovali obranu svého týmu tak, že jejich tým neobdržel branku. Kryštof Ignác svůj výkon navíc vyšperkoval vstřelenou brankou.

Záloha: Tomáš Krejsa (Hradec n. M.), Ondřej Haas (Litultovice), Jan Ohřál (Bělá), Ioannis Xenitidis (Malé Hoštice) - Záloha má čtyři členy. Tomáš Krejsa svými dvěma góly jistil vítězství svého týmu. Ondřej Haas otevřel skóre zápasu svého týmu, a skvěle ho dirigoval ze středu hřiště. Jan Ohřál kromě přípravy šancí, vstřelil jednu branku svého týmu. Ioannis Xenitidis naopak při své premiéře vstřelil nádherný gól, který aspoň trošku zahřál na srdci smutné fanoušky z Malých Hoštic.

Útok: Michal Janech (Jakartovice), Lukáš Haas (Litultovice), Filip Mrusek (Vávrovice) - V útoku máme Michala Janech, který se v letošní sezóně přeškolil z brankáře na útočníka, a v Malých Hošticích dal dvě branky. Dále je zde Lukáš Haas, který třemi góly, tentokrát nahradil, v minulých kolech střelecky potentního spoluhráče Rostislava Cihláře. Posledním do party je Filip Mrusek, který čtyřmi zářezy skolil rezervu Kobeřic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.