SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Po 4. kole III. třídy skupiny se do čela tabulky dostaly Nové Hodějovice. A to mají svěřenci trenéra Aibl zápase k dobru. O největší překvapení se postarala Vrábče, která vyloupila Římov. Střelecky řádil Martin Valut z Trhových Svinů, který na lišovském hřišti zaznamenal čtyři branky. Nezapomeňte hlasovat v naší sestavě kola o Muže kola. Hlasování končí ve středu ve 12:00!

V brance naší sestavy se objevuje Tomáš Knytl, který vychtal čisté konto na půdě Římova a nasměroval svůj tým k převapivému bodovému zisku. Před ním je dvojice hráčů z Dobré Vody B. Zkušený Karel Klíma se podílel úvodní brankou na vítězství svého týmu nad Slavčí. Jan Šulista se rovněž podílel jedním gólem na výhře svého týmu, jeho branka se nakonec ukázala jako vítězná. V obraně si pak počínal velmi dobře Jiří Řimnáč z Ledenic B. I díky jeho výkonu se Kamenný Újezd střelecky neprosadil a Lednice si venku připsaly další výhru.

 

Zálohu začneme znovu u hráče z Ledenic. Mladý Tomáš Hrubý prolomil střeleckou smůlu svého týmu proti Kameňáku čtvrt hodinu před koncem a vítěznou trefou pomohl k tří bodovému importu. Michal Rudolf z Nových Hodějovic pak zahrál vydařený zápas na půdě Mladého a patřil k nejlepším hráčům svého týmu. Nováček v dresu Trhových Svinů Dušan Mendel si rychle zvykl na své nové spoluhráče a skvěle zapadl do mladého kádru. Při výhře nad Lišovem, byl velmi aktivní a chvílemi to vypadalo, že běhá na hřišti jako jediný ze svého týmu. Jedinou branku na hřišti Římova, vstřelil Kristián Bašta z Vrábče a nemůže chybět v naší sestavě kola.

 

V trojčleném útoku si vysloužil míto Jan Fencl z Ledenic B, který zahrál velmi dobré utkání na půdě Kamenného Újezdu. Vedle něj si pak doslova vystřílel místo Martin Valut z Trhových Svinů B. Ten stihl do poločasu nasázet Lišovu tři branky a po přestáve přidal ještě jednu navrch. Nejlepší jedenáctku uzavírá Martin Bárek, který táhl svůj tým za výhrou na půdě Mladého B. V zápase dal dvě branky a minimálně další dvě mohl ještě přidat.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.