SESTAVA KOLA - 6.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Divize B o víkendu pokračovala 6. kolem, v němž několik střelců rozhodlo o vítězství svých týmů a dostali se nejlepší jedenáctky kola. Stát se nejlepším hráčem kola však může pouze jeden hráč. Kdo to bude, záleží jen a jen na Vás. Hlasování končí tradičně v středeční pravé poledne.

Dva zápasy šestého kola Divize B rozhodl jeden jediný gól. Záložník Michal Klesa vystřelil Českému Brodu tři body na hřišti Meteoru Praha, zatímco střetnutí mezi Litvínovem a Polabanem Nymburk rozhodl gól z kopačky Martina Grospiče.

 

Herní Měcholupy doma nestačily na Kladno, které zvítězilo s přehledem 6:0 a na jeho hladkém vítězství se dvěmi góly podílel útočník Štěpán Hanzlík. V utkání mezi Chomutovem a Neratovicemi padly tři góly a do sestavy kola byl nominován stejný počet hráčů. Na domácí straně zazářil fantastický brankář Přemysl Lipš, který po odchodu Radka Zaťka na hostování do Mostu vytáhl několik fantastických zákroků a jen jeho zásluhou hosté zvítězili jen těsně 2:1.

 

Horní Měcholupy mohly dosáhnout na bod, záložník Petr Nový hýřil skvělým pohybem a dostával se do brankových příležitosti, bohužel pro domácí ani jednu z nich neproměnil, přesto si za svůj výkon zaslouží pochvalu. V dresu Neratovic odehrál skvělý výkon Marek Lovíšek, který ho krátce po přestávce korunoval vítězným gólem.

 

Vilémov doma těsně 2:1 podlehl Litoměřicím, přitom tomu tak vůbec nemuselo být. Karel Kaňkovský se dostal do několika slibných brankových příležitostí, ani jednu z nich ale nedokázal využít. V bráně hostů odchytal skvělý zápas Petr Pechatý, který domácí fotbalisty přiváděl k šílenství. Kaňkovský dělal, co mohl, ale na hostujícího brankáře vyzrát nedokázal.

 

Karel Kratochvíl zazářil v Rakovníku, kde krátce po přestávce smazal jednobrankové vedení domácího týmu a poslal zápas do penaltového rozstřelu, v němž Losovice uspěly a radovaly se ze zisku bonusového bodu. Baník Souš vyloupil hřiště Loun, kde zásluhou Elmira Nuhiče, který vstřelil první a nakonec vítězný gól zápasu, zvítězil zaslouženě 2:0.

 

Utkání mezi Libiší a Úvaly také nabídl dva góly, které tentokrát padly do sítě hostujícího celku, a o první z nich se postaral Rudolf Poništ. V dresu domácího týmu zazářil také Přemysl Dušek, který si v samotném závěru zápasu připsal asistenci poté, co se nezachoval sobecky a svému spoluhráči přihrál do prázdné brány.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.