SESTAVA KOLA - 8.kolo MSFL , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Je za námi další kolo MSFL. Napínavé zápasy nabídly spoustu krásných branek. Hned čtyři hřáči se trefili dvakrát, a tak si řekli o sestavu kola. Jmenovitě to byl Jan Trousil z Vyškova, Jan Bartoš ze Slovácka, Petr Nekuda z Prostějova a Zbyněk Musiol z Vítkovic.

Do brány byl vybrán Jiří Balážik z Otrokovic, který svými zákroky podržel Otrokovice a ty vyhrály se silným Velmezem.

 

V obranném triu figuruje Roman Kuba, který jako správný kapitán nevzdal zápas proti Slovácku a dokázal v posledních minutách vyrovnat. Další je Jan Trousil z Vyškova. Vstřelil dva góly a v této sezóně má už čtyři, což je na stopera dobré číslo. Třetí je Vojtěch Heiník, svou brankou rozhodl o tom, že tři body zůstaly v Hlučíně, který přivítal Vyškov.

 

V záložní řadě je střelec dvou penalt Jan Bartoš ze Slovácka, dále pak Michal Dvořáček z Hulína. Třetí je Petr Wojnar, který vstřelil branku a celkem slušně natipoval zápasy tohoto kola. Poslední je Lamine Fall z Třebíče.

 

V útoku jsou tři snipeři, které asi nikdo nechce bránit. První je Petr Nekuda, dal dvě branky a pomohl k dalšímu vítěztsví ve fantastické sérii Prostějova. Druhý je Zbyněk Musiol, taktéž dal dvě branky a nadále se drží v popředí tabulky střelců, ve které nahání posledního v sestavě kola. Není to nikdo jiný, než zatím nejlepší střelec soutěže Jan Silný. Tento fantastický útočník má průměr více, než jednu branku na zápas. V tomto kole také jednu přidal a pomohl k vítězství svého týmu nad Velkým Meziřícím.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.