SESTAVA KOLA - 8.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Divize B o víkendu pokračovala osmým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Hra Neratovic-Byškovic stojí na trojici hráčů, kteří o víkendu podali skvělý výkon a společnými silami dokázali svůj tým dovést na Kladně k zisku bodu navíc. Josef Kozák vstřelil po čtvrthodině úvodní gól a společně se svými spoluhráči Martinem Rejmanem a Markem Lovíškem trápil kladenskou defenzívu. Domácí nakonec dokázali vyrovnat, ale v penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hráči Neratovic.

 

Obránce Karel Kratochvíl odehrál proti Chomutovu soustředěný výkon, po kterém si navíc připsal asistenci, když v závěru zápasu dobře napadal brankáře a ve skluzu vybojoval míč pro Jana Svátka. Velký podíl na výhře Lovosic měl také Richard Veverka, který vstřelil dva góly a vyráznou měrou se podílel na výhře svého týmu 4:1. 

 

Utkání mezi Vilémovem a Polabanem Nymburk se neslo ve znamení souboje dvou útočníků. Karel Kaňkovský by na rozdíl od Martina Grospiče úspěšný, když ve dvaadvacáté minutě vstřelil z penalty rozhodující gól, na který ještě v závěru zápasu navázal střídající Milan Soukup a zpečetil cennou výhru Vilémova 2:0.

 

Baník Souš dokázal nejtěsnějším brankovým rozdílem 1:0 v Rakovníku, nebýt však fantastických zákroků v podání Radka Zacha, mohlo být skóre mnohem vyšší. O osudu utkání nakonec rozhodl útočník Elmir Nuhič, který potvrdil skvělou formu.

 

Louny sice doma nestačily na Úvaly a před vlastním publikem prohrály těsně 3:2, přesto se ale bylo na co dívat. Pavel Soukup předvedl skvělý výkon, který okořenil dvěma góly, bohužel pro něj a jeho tým to ale na bodový zisk nestačilo.

 

Meteor Praha zvítězil na hřišti Libiše hladce 2:0, přičemž rozhodující gól zápasu vstřelil po půlhodině hry Jan Frantl. Osud utkání denitivně zpečetil osm minut před koncem Antonín Hrdina, který poslal svůj tým do dvoubrankového vedení a bylo jasné, že Meteor už si tři body vzít nenechá.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.