SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

Průměrně téměř sedm branek na zápas mohli vidět diváci v desátém kole OP. A také spoustu nádherných a dramatických soubojů. První porážku Českému Brodu připravili Zásmuky, v Nučicích Konárovice zdatně dotahovaly náskok, gólem z první minuty vyhráli borci Jestřábky, jednoznačné výsledky byly k vidění v Oseku, Pečkách a Jevanech. A díky střeleckým hodům je i sestava velice ofenzívní. Můžete se podívat, zda v sestavě kola najdete svého favorita a hlavně hlasovat do středečního poledne o borce tohoto kola.

Do branky se postaví gólman Jestřabí Lhoty Lukáš Málek, který dlouhodobě prokazuje výborné výkony a v tomto kole udržel proti Ratboři čisté konto.

 

V obranné trojici nastupuje stálá opora Jestřábky, Miloslav Klička. Jeho výkon v sobotním odpoledni čněl nad ostatní a odváděl skvělou práci dopředu i dozadu. Jeho parťákem se v sestavě kola stane Jaroslav Němec z Třebovle. I on z pozice středního obránce byl vidět vzadu a chvílemi i na hrotu. Třetím bekem je nestárnoucí Milan Zápotocký z Nučic. Nastoupil sice na posledních dvacet minut, ale krásným gólem z trestného kopu zachránil minutu před koncem svému týmu tři body v infarktovém zápase s Konárovicemi.

 

V záložní řadě se objevuje Miroslav Dolejš ze Slavoje Ratboř, neúńavný dříč byť jeho tým nevyhrál. Třígólový David Adamec z Oseka, který je stálicí ve svém týmu a trojici doplňuje jevanský David Končický, který vytrvale zásoboval gólovými přihrávkami své spoluhráče.

 

Ve čtyřčlenné útočné vozbě jsou nominováni kanonýři: čtyři zásahy do sítě Libodřic má na svém kontě jevanský Jirka Koula, hattrickem zatížil účet Krakovan Pavel Mašek z Oseka, tři branky vstřelil i dosavadní nejlepší střelec soutěže Štěpán Růžička. Nutno přidat, že Štěpán vstřelil hattrick během pouhých osmi minut. A čtvrtý je sice jednogólový, ale o to důležitější. Luboš Sobotka pět minut před koncem vystřelil zásmuckým výhru nad lídrem soutěže.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.