SESTAVA KOLA - 13.kolo Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 01.11.2015

0

Z prosluněných trávníků přichází poslední sestava podzimní části. Do niž se z části promítnul souboj o korunu podzimního krále. Ale tento vliv nebyl takový jaký se očekával, ale i tak se našlo spousta vyjímečných výkonů.

Na brankářském postu se ukázal ve skvělé formě Martin Novák z TJ Podyjí Černíč B, když dokázal čelit mnoha nájezdům domácího Stonařova a zajistil svému týmu titul podzimního mistra.

Obranou fázi mají nastarosti Miloš Driml TJ Sokol Puklice B, který jako kapitán vedl svůj tým proti prvnímu týmu z Větrného Jeníkova a pomohl svému brankáři v urdžení čistého konta. František Nosek FC Červený Hrádek, Petr Kabátek Sk Stříižov, za svědomité plnění obraných úkolů a Lukáš Lovětinský TJ Podyjí Černíč B, který nejen plnil obranné povinnosti ale také vstřelil vítěznou branku.

V záložní řadě zářili  Martin Škrdla TJ Sokol Stonařov B, za neúnavnou práci v útočné činnosti, když rozdával soustu kvalitních přihrávek svým spoluhráčům a byl hnacím motorem celého útoku.  Karel Koráb z TJ Hodice, který si přidal dvě branky na svůj účet a Michal Mlsna jehož dvě branky znamenali pro hosty z TJ Kozlov nakonec jen jeden bod.

V útoku se sešli tito střelci Luboš Janák FC Červený Hrádek, když jeho branka znamenala pro domácí 3 body.  Michal Beránek TJ Skalka Brzkov, za jeho střeleckou pohotovost, která pro něj znamenala uctihodné 4 branky. A nakonec hvězda tohoto kola Luboš Biskup TJ Hodice, za famózních 5 gólů a za předvedenou hru, kterou doslova panoval na trávníku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.