SESTAVA KOLA - 13.kolo Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Předposlední kolo okresního podzimu jednoznačně patřilo ofenzivním hráčům! Viděli jsme divoké přestřelky, hattricky a vše ostatní, co oko diváka v chladných podzimních dnech dokáže ohřát. Sestava kola je tentokrát nabitá a je tak otázkou, kdo se stane nejlepším hráčem uplynulého 13. podzimního kola.

Tomáš WONKA (Staré Buky)

 

Trápení loňského mistra pokračuje, ale v uplynulém kole zvládl zvítězit 3:0 i když to bylo po dalším krkolomném výkonu Sokolíků. Pod jasnou výhrou se však podepsal čistým kontem domácí brankář a výrazně pomohl k povinným třem bodům.

 

Jan JIŘIČKA (Strážné)

 

Přeškolený záložník. Má spíše ofenzivní choutky což prokázal vstřelením jediné branky utkání Strážné vs. Janské Lázně. Rozhodnutí utkání rozhodně stojí za nominaci mezi elitní jedenáctku!

 

Pavel HRUBEŠ (Mladé Buky)

 

Stoper tabulkového lídra byl jediným hráčem, který se dokázal prosadit na horké půdě nováčka z Třemešné a díky zaváhání Kocbeře byla právě jeho branka tím, co posunulo Buky zpět do čela okresní tabulky. 

 

Dominik KILLAR (FK Poříčí)

 

Na hřiště přišel až ve druhém dějství. Nastoupil do záložní řady a přesto, že je ještě v dorosteneckém věku, patřil mezi ty lepší na hřišti a dokonce znovu skóroval. V obrané trojici je kvůli přetlaku v ofenzivních řadách. 

 

Jiří HAVRÁNEK (Lánov)

 

Poslední Lánov se postaral o největší překvapení nejen kola, ale možná i celé podzimní části soutěže. Dokázal totiž zvítězit na půdě lídra z Kocbeře a odsunul jej tak na druhé místo. Největší měrou se na tom podílel kdo jiný, než kapitán a nejzářivější hvězda posledního výběru tabulky, ofenzivní univerzál Havránek. Dvě ze tří vstřelených branek hovoří za vše. 

 

Jiří TOŠOVSKÝ (Staré Buky)

 

Druhý zástupce starobuckých sokolíků. Návrat po zranění si osladil nejen skvělým výkonem, ale i hezkou brankou a znovu ukázal, jak velkou posilu v levonohém šikulovi loňský šampion získal!

 

Dimitros MUCUDIS (Bohuslavice)

 

Spolu s Alešem Vilámem patří mezi stavební kameny Bohuslavického týmu. Tvůrce hry však tentokrát ukázal, že ani střílení branek mu není cizí. Ve fantastické přestřelce, která nám do sestavy kola přinesla hned tři hráče se trefil třikrát a připsal si jednu asistenci a byl do ideální jedenáctky jasnou volbou!

 

Martin JÁKL (Bílá Třemešná)

 

Ještě že ty Jákly máme. Tuto větu si asi říkají v Třemešné často. Bratři Jáklovi zařizují body ve všech řadách týmu z Královédvorska. Tentokráte jedinou brankou rozhodl o remíze záložník-útočník Martin a cenný skalp lídra z Mladých buků se určitě počítá!

 

Lukáš EFLÉR (Bohuslavice)

 

I jemu vynesl nominaci v sestavě kola zápas Bohuslavice vs. Vítězná. Byl u čtyř z pěti vstřelených branek, ovšem na rozdíl od Mucudise (3+1) si připsal stejně branek i asistencí (2+2).

 

Pavel KRAUS (FC Vrchlabí)

 

Vrchlabí se trápilo. Herně to neklapalo a to se podepsalo na hře celého týmu. Světlejší výjimkou byl útočník Kraus. Bil se a nakonec jeho snaha nesla ovoce i kdyžjeho branka byla jen slabou náplastí, jelikož stačila "jen" na remízu 1:1 s Mostkem. 

 

Vítězslav ROBEK (SOKOL Vítězná)

 

Do třetice desetibranková kanonáda Bohuslavic s Vítěznou. Tentokráte kdo jiný než hostující kapitán. Není to už překvapením nýbrž pravidlem. Ale když z pěti branek dvě dáte a dvě připravíte, není moc o čem debatovat. 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.