SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Zajímavé zápasy přineslo jedenácté kolo OP. Jestřábka uhrála sympatický výsledek v Č. Brodě, Zásmuky byly i v deseti lepším týmem než Libodřice, zahozené šance stály body Ratboř, dvě stovky diváků vidělo drama v Kouřimi, Konárovice se odpoutaly ode dna, V. Osek stále čeká na první body zvenku, Plaňany doma přehrály Jevany a Krakovany se domácí prohrou propadly na poslední příčku. K tomu všemu přispěly i výkony borcův dresech. Vybrat jedenáctku nebylo jednoduché, ale snad tam svého favorita najdete. Hlasujte každou hodinu až do středečního poledne, abyste ve středu večer poznali borce tohoto kola.

Mezi dvěma adepty na brankářský post jsme vybrali Ladislava Pokorného z Třebovle. Láďa udržel čisté konto, proměnil penaltu v rozstřelu a navíc dvě chytil.

 

Obrannou trojici tvoří Miloslav Kraus ze Zásmuk. Míla odbojoval utkání a nevypustil žádný souboj. Patří ke stálicím zasmuckého týmu. Vedle něj se postaví jeho víkendový soupeř Filip Šafránek, který svým gólem dvě minuty před koncem zápasu vybojoval alespoň bod pro Libodřice. Ten pak domácí zdvojnásobili v penaltovém souboji. Třetím bránícím hráčem je Ladislav Týma z Jestřábky. Láďa se statečně pral s rychlostně a technicky vybavenými českobrodskými soupeři a navíc přidal krásný gól z trestného kopu.

 

Do čtyřčlenné zálohy jsme nominovali Miroslava Kozlíčka (ČBR). Mirek příkladně bojoval i přes svojí zvýšenou teplotu a nachlazení a dal jeden gól. Neúnavně roztáčel ratbořský kolotoč Petr Dolejš, bratr hráče minulého kola. Nakonec sice na domácí zbyl jediný bod, ale Petr byl na hřišti hodně vidět. Příkladnou bojovností se prezentoval i kouřimský Pavel Královský. Nedařilo se mu vždycky, ale svojí zarputilostí pomohl výrazně ke třem bodům. Střelcem tohoto kola je konárovický Miloš Černík a proto právem patří do sestavy. Třemi góly zajistil svému týmu výhru.

 

Do útoku se prosadil dvěmi brankami nučický Filip Kubalík. Na výhru jeho týmu to sice nestačilo, ale jeho výkon byl na vysoké úrovni. Dvougólový byl v tomto kole také plaňanský Tomáš Proskočil. Hlavně výkonem a efektivitou v prvním poločase si zajistili tři body v zápase proti Jevanům. Z tohoto týmu je poslední člen jedenáctky kola Jan Popelka. Jeho gól sice na výhru nestačil, ale svým pohybem dělal veliké problémy obráncům Plaňan.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.