SESTAVA KOLA - 13.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Divize B o víkendu pokračovala třináctým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Vilémov dokázal ve třináctém kole zvítězit po penaltovém rozstřelu na hřišti Loun a velkou zásluhu na tom měl brankář Martin Vaňák, který podržel svůj tým několika skvělými zákroky, zatímco ve středu obrany odehrál velice slušné utkání Václav Jirchář. Nejen, že si Jirchář plnil poměrně dobře defenzivní povinnosti, ale také dokázal být nebezpečný při standardních situacích, při jedné z nich dokonce orazítkoval břevno. Velice slušné utkání odehrál v dresu hostujícího celku také Jevgenij Demčenko, který byl směrem vpřed velmi nebezpečný a ocitl se v několika slibných šancích, ani jednu z nich však využít nedokázal.

 

Trojice hráčů zazářila také v utkání, v němž si Český Brod vyšlápl na Kladno a jednoho z favoritů na postup porazil před vlastním publikem 3:1. Velkou zásluhu na tom měl Jan Carda, který měl prsty téměř ve všech útočních akcích svého týmu, které několikrát sám zakončoval, síť za skvělým brankářem Tesařem ale nerozvlnil, stejně jako skvěle hrající Ondřej Walter, oba však měli v gólových situacích prsty. Kapitán Zdeněk Šmejkal jako správný kapitán vedl svůj tým za ziskem tří bodů a po jeho skvělé střele a zákroku Tesaře skóroval z dorážky David Fikejz, na jehož gól v závěru utkání sám navázal a zpečetil výhru Českého Brodu.

 

Tři hrdiny mělo také utkání, v němž Neratovice-Byškovice zvítězily 2:0 na hřišti Baníku Souš. Václav Štípek se po celý zápas vehementně snažil vstřelit gól a vytvořil si zřejmě ještě více šancí, než minulý týden, stejně jako během předchozího víkendu ale nedokázal skórovat a brankostroj Souše jako by se zadrhl, zatímco na opačné straně se po hodině hry prosadili během celých dvou minut útočník Jiří Chrdle a Marek Lovíšek.

 

Úvaly o víkendu doma nestačily na Horní Měcholupy, které si z venkovního hřiště odvezli všechny tři body po vítězství 3:1, přičemž vítězný gól obstaral po necelé hodině hry obránce Tomáš Chlumecký, zatímco v zápase mezi Meteorem Praha a Chomutovem zazářil Antonín Hrdina, který vstřelil během utkání dva góly a vystřelil svému týmu vítězství 2:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.