SESTAVA KOLA - 15.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Divize B o víkendu pokračovala posledním patnáctým kolem, které uzavřelo kalendářní rok 2015 a nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Ačkoliv Vilémov prohrál na hřišti Tatranu Rakovník 3:2, skvělým výkonem se v jeho bráně zaskvěl brankář Martin Vaňák, který skvělými zákroky zabránil tomu, že výsledný rozdíl nebyl ještě větší. V dresu domácího týmu odehrál skvělé utkání Michal Lesniak, který měl na opačce několik brankových příležitostí, z nichž jednu dokázal přetavit v úvodní gól zápasu. Dobrý výkon podal také útočník Radek Polášek, jenž neměl sice tolik šancí, ale také k výhře svého týmu přispěl gólem.

 

Skvělý zápas o víkendu sehrály Úvaly, který kalendářní rok 2015 uzavřely hladkou domácí výhrou 5:2 nad Neratovicemi-Byškovicemi, na které se velkou měrou podílel dvougólový střelec Petr Pejša a také David Bozděch, který odehrál slušné utkání a k vysoké výhře svého týmu přispěl také jedním gólem.

 

Fantastický výkon o víkendu podal v dresu Českého Brodu Zdeněk Smějkal, který hýřil skvělým pohybem a po hodině hry vstřelil rozhodující gól utkání, když proti Litoměřicím skóroval v 67. minutě a upravil skóre zápasu na konečných 2:1. Jeden jediný gól padl v Litvínově, kde Chomutov zvítězil v severočeském derby těsně 1:0, když rozhodující a vítězný gól zápasu vstřelil Mahamadou Dramé.

 

Meteor Praha proti vedoucímu celku tabulky odehrál velice slušné utkání a až do samotného závěru zápasu sahal po zisku tří bodů, jenže Kladno šest minut před koncem zachránil obránce Stanislav Skořepa, který vyrovnal na 2:2 a poslal zápas do penaltového rozstřelu. Dalším obráncem, který o víkendu odehrál dobrý zápas, je Jan Markuzi, který v Lounech vstřelil krátce před koncem prvního poločasu čtvrtý gól a zasloužil se o to, že Horní Měcholupy zvítězily na hřišti soupeře 4:2.

 

Skvělé utkání o víkendu odehrál také Tomáš Svoboda, který vstřelil čtyři minuty před koncem prvního poločasu stejně jako Jan Markuzi gól, jenž byl vítězný a navíc znamenal obrat. Polaban Nymburk zásluhou Tomáše Svobody zvládl velice náročný duel s Libíši a zvítězil těsně 2:1. Denis Egrt v závěru podzimní části sezóny hrál ve skvělé formě a své dobré výkony podtrhl gólem na hřišti Baníku Souš, kde společně se svými spoluhráči z Lovosic zvítězil po penaltovém rozstřelu 2:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.