SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Podzim v okresním přeboru Jihlavska nabídl vcelku jednoznačnou jízdu a dominanci Velkého Beranova, který získal 37 bodů a drží luxusní náskok 11 bodů na druhé Puklice, které se jistě budou snažit o narušení beranovské hegemonie, nicméně musel by se stát zázrak, aby Velký Beranov svůj náskok lidově řečeno prohospodařil.

 

V popředí soutěže se překvapivě drží i nováček ze Ždírce, jehož výkony patřily na podzim k nejpříjemnějším překvapením soutěže. Velmi dobrý podzim za sebou má i Batelov, naopak velké výkonnostní výkyvy potkaly na podzim Brtnici, která vinou zranění a nedisciplinovanosti získala „jen“ 22 bodů. V soutěži se objevuje i několik „B“ týmů, nejlépe si vede Stará Říše, která drží 6. pozici, hned za ní je benfika Rantířova, která měla výborný závěr podzimu. Druhý nejlepší útok soutěže má 8. Celek soutěže z Cejle, ale s postavením v tabulce jistě spokojenost nepanuje. Do druhé půlky tabulky patří i telečské béčko, které ale na podzim hrálo především s mladými hráči a jejich hra nebyla vůbec špatná, na rozdíl od výsledků, které nebyly vůbec konzistentní. 10. místo a relativní klid do dalších zápasů mohou zažívat hráči Antonínova Dolu, ale ke spokojenosti mají daleko, podzim je nezastihl v ideální formě, kosila je zranění a slabší individuální výkony v některých zápasech. To v Lukách nad Jihlavou určitě klidnou zimu mít nebudou. Jejich béčko je se 13 body namočené do bojů o záchranu, podzim se louckým vůbec nepovedl a v zimní přestávce má realizační tým jistě o čem přemýšlet. Poslední tři týmy zažily ve srovnání s ostatními celky doslova hororový podzim. Jamné by se, nebýt výborného závěru podzimu, plácalo u totálního dna okresního přeboru, takto jsou největšími adepty na sestup po podzimu Nadějov a Bítovčice, které získaly 9, respektive 10 bodů, ale na své konkurenty ze spodku tabulky ztrácí úplné minimum a záchrana je v tuto chvíli více než reálná.

 

Pojďte společně s námi vybrat fotbalového krále podzimu z nejlepší jedenáctky hráčů okresního přeboru. V rozestavení 4 – 3 – 3 vám nyní představujeme nominované hráče. Teď už je to jen a jen na vás! Rozhodnete o tom, kdo se stane Hráčem podzimu 2015.


Petr Lačný - brankář, Cejle

Mladý brankář Cejle patří již několik sezón k oporám týmu. I v té letošní tomu není jinak. Jelikož je Cejle známá svým útočným pojetím, na obranu jí už nezbývá tolik času, naštěstí má však v brance Lačného, který vždy dokáže svůj tým podržet. Velmi se mu vydařily zápasy ve Staré Říši, kde spoluhráčům vychytal bod, podobně jako v zápase s louckým béčkem. Výborný výkon podal i v prohraném zápase s Batelovem.

 

Tomáš Doležal - obránce, Brtnice

Brtnici se letošní podzim příliš nepovedl, nicméně Tomáš Doležal si počínal jako jeden z mála na výbornou. V každém zápase byl hodně vidět, jeho branky (vstřelil celkem 3 na podzim) se ukázaly jako velice důležité, dvě z nich byly vítězné a jedna znamenala alespoň bod.

 

Petr Čermák - obránce, Ždírec

Zkušený kapitán Ždírce měl na podzim neuvěřitelně konstantní výkonnost. Pod jeho vedením se stal Ždírec největším překvapením podzimu, kdy okupuje s jednobodovou ztrátou druhé místo tabulky. Čermák byl navíc i neuvěřitelně gólový, jeho 4 branky jsou na obránce velice slušný počin.

 

Petr Cibulka - obránce, Rantířov

Urostlý obránce Rantířova měl lví podíl na zlepšené defenzívě svého mužstva ke konci podzimu. Málokdy prohrával osobní souboje, navíc se železnou pravidelností zakládal útočné akce, které často vedly až ke gólové tečce. Cibulka už občas naskočí i za "A" tým, na základě jeho podzimních výkonů v béčku si další šanci určitě zaslouží.

 

Roman Hejda - obránce, Telč

Hejda na podzim táhl za úspěchy telčské béčko. Jeho velkou výhodou je univerzálnost, kdy je schopen zahrát prakticky kterýkoliv post. Hejda byl navíc gólově velmi produktivní, vstřelil šest branek a některé další připravil, díky čemuž je benfika Telče po podzimu na lichotivém 9. místě.

 

Lukáš Varhaník - záložník, Jamné

Lukáš Varhaník se stal na podzim hnacím motorem Jamného, které se na konci podzimu nečekaně zvedlo a začalo pravidelně bodovat. Sám Varhaník se na této spanilé jízdě podílel 7 brankami, navíc vytvářel i další šance pro své spoluhráče a sám spoustu šancí neproměnil.

 

Michal Houzar - záložník, Batelov

Ostřílený záložník Batelova musí být jistě spokojený s umístěním svého celku, který na podzim předváděl sympatický fotbal právě pod taktovkou Michala Houzara. Batelovské 4. místo zajistil i Houzar, který vstřelil 4 branky a výborně režíroval hru svého celku.

 

František Florian - záložník, Stará Říše

Mladý štírek v sestavě Staré Říše zažil vydařený podzim. Dařilo se jak celému týmu, tak i Florianovi osobně. Konto soupeřů zatížil celkem devíti zásahy a společně s kolegou Karkulou představovali neustálou hrozbu pro obrany soupeřů.

 

Filip Toman - útočník, Luka nad Jihlavou

Luka nezažila zcela ideální podzim, týmu se příliš nedařilo, Toman byl světlou výjimkou. Neodehrál sice všechny zápasy, ale když už nastoupil, bylo to znát. Trefil se celkem 10x, vyšly mu hlavně zápasy s Cejlí, Nadějovem a Telčí. Kromě střílení branek se ukázal i jako výborný nahrávač, kdy připravil několik branek pro své spoluhráče.

 

Richard Ganzwohl - útočník, Velký Beranov

Velký Beranov suverénně kráčí okresním přeborem, kdy má na čele tabulky luxusní náskok a o postup by mohl přijít jedině zázrakem. Beranov hraje velmi líbivý a útočný fotbal, ze kterého těží i Richard Ganzwohl, který vstřelil úctyhodných 14 branek, další šance neproměnil a ke svojí vysněné metě 30 branek tak nemá vůbec daleko, pokud bude pokračovat v podzimních výkonech i na jaře.

 

Roman Křišťál - útočník, Puklice

Útok Puklic je v letošní sezóně velmi silný, především v domácím prostředí, kde Puklice neprohrály několik zápasů v řadě a udělaly tak z domácího hřiště nedobytnou tvrz. Křišťál ve spolupráci s dalšími ofenzivními bouráky Medvíkem a Hekrlem nastřílel solidních 9 branek a i v jarní sezóně se dá očekávat od tohoto trojlístku nějaká ta branka.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.   

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.