SESTAVA PODZIMU - ČFL , 2015-2016

Datum kola: 04.12.2015

5

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Brankář – Jiří Krček Králův Dvůr – čisté konto 6x – sestava kola 3x
Vybrat nejlepšího gólmana ČFL je v nabité konkurenci velice ošemetné. Skvělé výkony odváděli jak mladí talenti, tak zkušení harcovníci. Je ovšem příhodné, že záda svým spoluhráčům z ideální sestavy ČFL kryje brankář, jehož tým inkasoval nejméně branek z celé třetí ligy. To také nakonec rozhodlo v jeho prospěch při rozhodování mezi ním, Nguyenem z Unionu a Houdkem z Tachova.
Předseda klubu Zbyněk Hrabák - V ČFL jsme dostali nejméně gólů a Krček má snad nejvíce nul ze všech brankářů. Dvakrát sice chytal jeho mladší kolega Kočí, který vychytal také dvě nuly, ale Krček jich má snad sedm. Toho člověka bych do sestavy podzimu ČFL z fleku nominoval.

Obránce – Filip Busta Štěchovice – gól 1x, ŽK 3x – sestava kola 3x
Ačkoli jsou v tabulce blízko úplnému dnu, zadním vojům Štěchovic to rozhodně vyčítat nelze. Obrané voje šestnáctého celku tabulky totiž vzhledem k počtu obdržených branek fungují evidentně skvěle. To, že dostaly Štěchovice stejně gólů, jako celkově druhá Chrudim však není jen vizitka zkušeného Radka Sňozíka v bráně. Filip Busta je základním kamenem obrany, která by bez něho určitě tak úspěšná nebyla.
Trenér Jiří Hruška - Při defenzivní fázi a zvláště při standardkách bylo nemyslitelné ho nemít na hřišti. Zvláště pak při vzdušných soubojích.

Obránce – Martin Knakal Tachov – gól 4x, ŽK 8x – sestava kola 2x
Jeho jméno asi není nutné fotbalovým fandům dlouze představovat. Martin Knakal je osobností nejen v Tachově, ale i v celé ČFL. A zde také neustále prokazuje své schopnosti. Fotbalista s mnoha prvoligovými zkušenostmi se dokázal za svůj tým z pozice obránce čtyřikrát gólově prosadit a je velkým tahounem.
Trenér Stanislav PurkartKnakal je zkušený fotbalista, který si odehraje svoje ve velkém nasazení od první do devadesáté minuty. Řídí hru. To, že jsme dostali tolik gólů, rozhodně není jeho vina, naopak. Nebýt jeho a Houdka v bráně, mohlo být i hůř.

Obránce – Miroslav Doležal Zápy – gól 1x, ŽK 1x – sestava kola 1x
S průběhem podzimní části sezóny mohou být v Zápech spokojení. Třetí místo v tabulce je určitě více, než předsezónní plán nakazoval. Miroslav Doležal strávil mnoho let v rudém dresu letenské rezervy a nebýt vážných problémů s koleny, určitě by výrazně zabojoval i o šanci v áčku. Nyní válí právě v Zápech, kde platí za jeden z hlavních pilířů celé defenzivy, navíc s velkým srdcem pro fotbal a ochotu se obětovat.
Trenér Michal Mašek – Doležal sice neodehrál úplně vše, vzhledem k jeho problémům s kolenem, je to ale srdcař! Když na hřišti byl, tak to bylo na organizaci znát a to i přes sebezapření právě kvůli těm zraněním kolene.

Záložník – Richard Macháč Vltavín – gól 8x, ŽK 5x – sestava kola 3x
Vltavín je lídrem celé třetiligové tabulky a adeptů do sestavy podzimu měl tedy pěknou řádku. Tím spíš, když hned pět jeho fotbalistů se mohlo radovat z ocenění hráče kola. Je paradox, že právě Richard Macháček mezi ně nepatří a to i přesto, že do sestavy kola byl nominován hned třikrát. Ovšem právě onen počet nominací v tak nabitém kádru sám o sobě nejlépe vypovídá, jak důležitý byl pro Vltavín právě tento gólový záložník.
Trenér Radek KronďákPodhrotový záložník, který z této pozice dal rovných 8 gólů. V soutěži byl hodně vidět.


Záložník – Lukáš Kopecký Chrudim – gól 13x, ŽK 1x – sestava kola 4x
Jeden ze dvou nejlepších střelců celé třetí ligy a to z pozice záložníka. Lukáš Kopecký má obdivuhodnou gólovou potenci a i díky ní tak pomohl svému týmu na druhou příčku v tabulce ČFL. Sám se individuálního ocenění v rámci našich stránek zatím nedočkal a to ani přesto, že byl celkově nejčastěji nominován do sestavy kola. Šetřil si snad radost z úspěchu až na sestavu podzimu?
Trenér Pavel Jirousek – Kopecký si nominaci do sestavy podzimu za ty branky určitě zaslouží!

Záložník – Jakub Urbanec Převýšov – gól 8x, ŽK 6x – sestava kola 3x
Sám o sobě říká, že je fotbalový nadšenec a tuto tezi na hřišti pravidelně potvrzuje. V Převýšově už nějaký ten pátek působí, přičemž se vypracoval v jednu z největších opor celého týmu. Vyniká v technice, výborně vybavený je i rychlostně. Svůj um dokáže Jakub Urbanec gólově zúročit a má lví podíl na výborném závěru soutěže v podání Převýšova.
Trenér Tomáš Hrabík – Jakub Urbanec je nejlepší střelec mužstva a celkově naše klíčová postava.

Záložník – Petr Mužík Domažlice – gól 6x, ŽK 4x – sestava kola 2x
Domažlice vstoupily do sezóny s velkými ambicemi, které zatím plní spíše jen napůl. Na čelo tabulky ztrácejí Chodové momentálně osm bodů a čeká je ještě mnoho práce. Petr Mužík v jejich řadách ovšem rozhodně nezklamal! Pro klub odvádí dlouhodobě perfektní službu a dnešní Domažlice si bez něho lze jen velmi těžko představit.
Trenér Zdeněk MichálekMužík je dlouholetá opora Domažlic. Technický fotbalista, kterých je momentálně hodně málo. Umí i dát gól, pro Domažlice skvělý hráč.

Útočník – Marek Volf Dobrovice – gól 13x, ŽK 1x – sestava kola 2x
Dobrovice patří k příjemným překvapením podzimní části třetí ligy a obzvláště pak její útočná hra plná branek. Nováček v ČFL dokázal nastřílet druhý největší počet branek z celé soutěže, přičemž na vedoucí Vltavín ztrácí pouhé dva zásahy. Hned třináctkrát k tomu přispěl útočník Marek Volf, který se tak dělí o čelo tabulky střelců s Chrudimským Kopeckým.
Trenér Petr HejnoS třinácti góly nejlepší střelec ČFL společně s Kopeckým. Za ty góly si to zaslouží.

Útočník – Filip Řezáč Písek – gól 7x, ŽK 6x – sestava kola 1x
Oproti loňskému roku, kdy zažil Písek prachbídný podzim, bude letos tento jihočeský klub přezimovat v klidných vodách středu třetiligové tabulky. Výrazný podíl na tom mají mimo jiné i dobře vytypované posily, mezi které patří i Filip Řezáč. Ten se stal také nejlepším podzimním střelcem ve žlutém Píseckém dresu a důvěru do své osoby vloženou tak perfektně splácí.
Trenér Ondřej Prášil – Řezáč se u nás uvedl sedmi brankami. Je v Písku na hostování z Příbrami a své kvality střelce i dobrého hráče prokázal.

Útočník – Josef Marek Viktoria Žižkov – gól 9x, ŽK 1x – sestava kola 3x
Fotbalista s bohatými zkušenostmi z naší nejvyšší soutěže, který se v ní i dvakrát gólově prosadil pod hlavičkou Dukly Praha. V profesionálním fotbale však zažil i těžší časy, když musel absolvovat v barvách Viktorie Žižkov nepříjemné období plné finančních potíží. Přesto zůstal červenobílým pruhům věrný a svými góly prokázal, že ve třetí lize patří k naprosté útočné špičce. Jasné představy má i o jarní části sezóny.
Josef Marek - Devatenáctkrát vyhrát a máme šanci na postup.


Náhradníci

Brankář – Filip Nguyen Union

Nguyen byl opravdovou oporou svého mužstva, které pravidelně v bráně držel. Vysloužil si tak tři nominace do sestavy kola.

Obránce – Václav Heger Most
Trenér Robert Wágner - Byl jsem s ním nadstandardně spokojený celý podzim. Držel obranu a dokázal se prosadit i v útočné fázi. Je dostatečně důrazný a umí balon vyvézt. To od obránců vyžaduji. Z této strany je to hráč, který by si zasloužil v té sestavě být.

Obránce – Günter Bittengel Brozany
Trenér Petr Čermák – Poctivec, který vše odjezdil a odbojoval.

Záložník – Jan Žák Benešov
Trenér Luboš Zákostelecký – Je to starší a zkušený kluk. Mužstvo v podzimní části společně s Laštovkou táhli jak výkony, tak svými podíly na gólech. Žák jich dal šest.

Útočník – Vondráček Jirny
Trenér a šéf klubu Josef Jícha - Je u nás sice na hostování, ale po celý podzim podával nadstandardní výkony a ty patřily rozhodně k nejlepším u nás.

Útočník – Jan Stoszek Táborsko B
Trenér Josef Pleticha - Jeho počet vstřelených gólů je sám o sobě dobrou vizitkou.

Nominováni dále byli

Brankář - Straka Zápy, Šiman Domažlice, Stejskal Převýšov, Rondzik Písek, Blažek Táborsko, Michňa Benátky, Sňozík Štěchovice, Houdek Tachov, Divkovič Most

Obrana – Nešpor Kolín, Jarkovský Převýšov, Hruška Dobrovice, Uvíra Vltavín, Radouš Chrudim, Chotovinský Táborsko 

Záloha – Podrazký Žižkov, Pavlata Vltavín, Kesner Chrudim, Doležal Převýšov, Kadula Písek, Osvald Dobrovice, Laštovka Benešov, Prosek Štěchovice, Jakobovský Štěchovice, Tomášek Čáslav
Útok – Jukl Kolín, Bastin Union

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 1. 2016 03:20
Miroslave, náhradníkům bohužel nyní hlas dát nejde, ale pro sestavu "sezóny" vymyslíme způsob, jak i čtenáři budou rozhodovat o obsazení 1/3 míst. Výsledná jedenáctka tedy bude určena naminacemi od tří skupin - redaktorů a trenérů (jako doposud) a nově i od registrovaných uživatelů.
14. 1. 2016 03:11
Magdaleno, děkujeme za dotaz. Prověřili jsme to a hlasování normálně běží, hlasy se načítají správně. Zkuste dát hlas, pak stránku znovu načtěte a uvidíte, že hodnota se změní.
11. 1. 2016 08:49
Posílám hlasy skoro každou hodinu , ale na procentech to není nějak vidět. Je to ůmysl nebo náhoda ??
12. 12. 2015 13:22
Mohu dát hlas i nahradnikum?
5. 12. 2015 21:53
Kdo to vybíral!? Jako proč není v sestavě Jan Hodas? 9 gólu a několik pokutových kopu na nej bylo. To nemluvím o tom, ze zastoupeni 1. Celku tabulky je dost slabé na to, ze byli nejlepší v soutěži a mají tam jednoho hráče? Zajímavé posuzováni...