SESTAVA KOLA - 3.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

I ve 3. kole můžete hlasovat pro spoluhráče či kamarády v anketě hráč kola. Hlasy svému favoritovi můžete posílat až do 6. dubna 11:59.

Lukáš Beránek : V nervy drásajícím derby Zdelova a Lípy nad Orlicí byl především ve druhém poločase pro domácí obrovskou oporou a svůj tým poslal svými zákroky, alespoň do penaltové loterie, kde se však štěstí usmálo na hosty z Lípy.

Radovan Řezníček : Obránce Police nad Metují působil po celé utkání velice jistě a společně se svými spoluhráči nepouštěli domácí Hronov k ohrožení své branky.

Pavel Truhlář : Nejlepší hráč utkání Zdelov - Lípa n. O. Stoper domácích svým dobrým postavením a skvělými obranými zákroky zastavoval hostující příležitosti na poslední chvíli.

Petr Šnábl : Do sestavy kola se dostal i další z obránců Police nad Metují, která vycházela na půdě Hronova ze zabezpečená obrany a s touto taktikou si odvezla z derby všechny body.

Karel Zemek : Křídelník sportovního klubu ze Smiřic působil v utkání velmi aktivně a své spoluhráče zásoboval skvělými finálními přihrávkami.

Josef Klapkovský : Hosté z Police se dlouho nemohli prosadit přes defenzívu Hronova, až Josef Klapkovský úspěšně proměněnou penaltou zavelel k obratu výsledku.

Tomáš Razska : Jeho Smiřice si s přehledem poradily s hosty z Borohrádku a i díky výbornému výkonu tohoto záložníka pokračují v jarní spanilé jízdě.

Michael Trubač : Ohnišov na jaře válí. Díky řadě posil vyhrál své další utkání a blíží se vysněné záchraně. Velkou zásluhu na tom má i obránce Trubač, který pomohl k vítězství nad rezervou Kostelce.

Jakub Valtera : Za stavu 1:1 na hřišti Hronova si naběhl na přesný centr Semeráka a vstřelil vítěznou branku utkání.

Filip Korenčik : Hvězdička smiřického týmu sice v utkání neproměnila pokutový kop, ale svůj nezdar napravila vstřeleným hattrickem za 9. minut do sítě Borohrádku. 

Jan Kuchta : Kanonýr Ohnišova vstřelil do sítě Kostelce dvě branky a výrazně tak pomohl svému týmu k dalšímu důležitému vítězství.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.