SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Je za námi první jarní kolo III. třídy skupiny B. Ani na jaře vás neošidíme o tradiční sestavu kola, která se nachází níže a kde můžete hlasovat o Muže kola, tradičně do středy do 12:00. Lídr z Dobré Vody B sice v Římově jen remizoval, ale díky první prohře Štěpánovic na domácím hřišti svůj náskok v čele tabulky navýšil o další bod. Vrábče loupila v Trhových Svinech a Mladé B vstoupilo do jara vítězně a snad potvrdí, že má druhou polovinu sezony silnější. V souboji B týmů Lišova a Kameňáku, byli lepším týmem domácí a zaslouženě si připsali tři body. Za hosty se blýskl hattrickem Aleš Prokop, který samozřejmě nemůže chybět mezi nejlepší jedenáctkou 12. kola! 

Jak praví latinské rčení Vox populi, vox dei - tedy hlas lidu, hlas boží, podle hodnocení jednotlivých hráčů se nám do sestavy kola dostala hned trojice brankářů. Na svém postu tedy můžete vidět Martina Hřiba z Nových Hodějovic, který vychytal hráče Štěpánovic na jejich hřišti a připsal si první nulu v letosní sezoně a podle dle slov trenéra Aibla, možná i vůbec první mezi muži. Svému tým pomohl hlavně při vysokých centrech do vápna, kde ve vzduchu kraloval právě brankář Hodějovic. Druhým brankářem v sestavě je Pavel Novák z Římova. Ten byl se proti prvnímu týmu tabulky z Dobré Vody B, v brance rozhodně nenudil a díky jeho zásluze si domácí připsali remízový výsledek. Na body naopak nestačil výkon mladého Karla Brůhy v brance Trhových Svinů B. Nicméně i v jarním vstupu potvrdil, že patří k nejdůležitějším článkům sestavy, což potvrzoval svými výkony už v podzimní části sezony. V zápase sice dvakrát inkasoval, ale dalšími zákroky zachránil svůj tým od většího přídělu. Obranou trojici pak doplní Daniel Pech z Vrábče, který si v Trhových Svinech připsal vítěznou trefu zápasu. 

 

Nabitá je záložní řada a to hned pěti velmi dobrými špílery. Jako první je zde Petr Šteyer z Dobré Vody B. Tradiční Dobrovodský expres, větral tentokrát Římovskou obranu a jednou se zapsal mezi střelce. V závěru se sice prosadil ještě jednou, ale pro ofsajd mu branka uznána nebyla. Ve středu zálohy si počínal velmi dobře Marek Murčo z Lišova B. I přesto, že měl už jeden zápas v nohách na hřišti nic nevypustil. Rozdával balony svým spoluhráčům a hned v úvodu se i on sám zapsal mezi střelce zápasu. Dalším středovým záložníkem je Miloš Schuster z Mladého B. V zápase proti Slavče byl u všech třech branek svého týmu. Ačkoli se on sám nezapsal mezi střelce, byl na hřišti opět výrazným herním článkem a pomohl týmu ke třem bodům. V záloze nemůže chybět ani Jakub Šíma z Nových Hodějovic, kterého chválil trenér Aibl za výborný výkon na hřišti Štěpánovic. Záložní formaci pak uzavírá Lukáš Mlýnek z Lišova B. V utkání s Kameňákem toho hodně naběhal a hlavně trefou na 2:0 uklidnil své spoluhráče a vnesl klid do jejich hry. Ze zápasu si nakonec odnesl bilanci 1+1, takže se zaslouženě dostal mezi nejlepší jedenáctku.

 

V útoku pak nemůže chybět autor prvního jarního hattricku Aleš Prokop. Škoda jen, že jeho počin nebyl podtržen i nějakým bodovým ziskem na půdě Lišova. Druhým útočníkem pak je Jiří Vítek z Mladého B. Pendl z A týmu se v zápase se Slavčí, připsal jeden gól a jednu asistenci a pomohl k zisku tří bodů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.