SESTAVA KOLA - 15.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Je za námi 15. kole III. třídy skupiny a po jeho odehrání, přichází tradiční sestava kola. Pro svého favorita nezapomeňte hlasovat do středečního pravého poledne!

Na post brankáře tentokrát bylo těžké vybírat. Nakonec padla volba na Filipa Vítka ze Slavče. Ten hned v úvodu musel čelit penaltě, ale neinkasoval. Proti lídrovi tabulky z Dobré Vody podal spolehlivý výkon a pomohl svému týmu k překvapivé a vysoké výhře.

 

V obraně si zasloužil místo David Lojka z Nových Hodějovic. Směrem dozadu si své odehrál a jako bonus přidal důležitou branku ve druhé půli.  Stoperskou dvojici tvoří spoluhráči z Vrábče. Michal Vrba a Daniel Pech podali oba velmi dobrý výkon a dobrou defenzivní činností dali základ pro zisk tří bodů. Navíc prvně jmenovaný se zapsal i mezi střelce. Spolehlivý defenzivní pilíř, takové slovo platí pro Jaromíra Vodičku ze Slavče. Často eliminoval útočnou snahu hráčů Dobré Vody a v obraně dominoval.

 

V záloze začneme dvojicí spoluhráčů z Trhových Svinů B Tomáše Čence a Davida Brůhy. Oba v záložní řadě pracovali pro tým, jak směrem dopředu, tak dozadu. Vydařený zápas korunoval Čenec dvěm přesnými zásahy. Nejzkušenější a nejlepší hráč v dresu Mladého B, byl František Souček. Hrál prim v záloze svého týmu a na půdě Nových Hodějovic byl jediným střelcem svého týmu. Ani jeho dvě branky, ale na body nestačily. Jednoznačné označení nejlepší hráč zápasu si vysloužil od svého trenéra Libor Kovařík z Nových Hodějovic. Byl velmi aktivní, dostával se do šancí a nakonec v závěru zápasu vystřelil svému týmu tři body.

 

 

V útoku jsou dva hráči, kteří tento víkend zazářili střelecky a oba si připsali hattrick. Řeč je o Jakubu Brouskovi ze Slavče, který se v posledních dvou zápasech zapsal mezi střelce hned pětkrát a trenér Brůha tak zřejmě našel náhradu za velmi produktivního Tošnera. Navíc v zápase Dobrou Vodou stihl Brousek zahodit i pokutový kop. Druhý autorem tří branek z víkendových zápasů je Jan Fencl z Ledenic B. Své tři zásahy stihl do 52. minuty a tak mohl s klidem po hodině hry vystřídat. Pendl z A týmu je zároveň nejlepším střelcem nováčka soutěže.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 19:56 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.