SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

I tentokrát předvedli hráči mnoho zajímavých výkonů a k vidění bylo několik dramatických utkání a jen dvě jednoznačná. A to Pečky držely vyrovnaný stav až do poločasu. Ale Tomáš Mašanský předvedl opět parádní výkon a trefil pětkrát do černého. Dramatické utkání viděli v Kouřimi, v Libodřicích a v Plaňanech. Také po tomto kole je pro vaše hlasování připravena sestava kola. Hlasujte a vyberte nejlepšího mezi nimi.

 

Do branky jsme vybrali Miloše Koláře (LIB). Nebýt jeho zákroků, tak by nejspíš jeho spoluhráči nedokázali otočit utkání ve svůj prospěch.

 

V obranné čtveřici se objevují dva zástupci zásmucké kopané: Zdeněk Vokáček a Miloslav Kraus. Oba měli velký podíl na výhře v Kouřimi. Na post stopera je nominován jevanský Radek Krejčík, který dlouhodobě patří k oporám a i tentokrát nedovolil ratbořským žádné velké akce před jevanskou brankou. Čtvrtým obráncem je Petr Kozel (KRA). Záložník, který ovšem poslední dobou často naskakuje na místě beka, dobře pracoval směrem dozadu a podporoval útok. Vsítil druhou branku Krakovan.

 

V záložní řadě nastoupí Jan Karban (VOS). Honza bojoval, rozděloval míče, bohužel to na body v Libodřicích nestačilo. Vedle něj se postaví kouřimský Tomáš Dufek. Tomáš podává delší dobu vyrovnané a kvalitní výkony a i tentokrát byl hodně vidět, i když jeho tým těsně podlehl. Třetí je lhotecký Martin Mikeš, který byl všude. Nahoře, dole, běhal, bojoval.

 

Do útoku patří střelci a skóre tří nominovaných je úctyhodné: Tomáš Mašanský (ČBR) - 5 branek, Marek Hrstka (LIB) - 3 góly a Jiří Koula (JEV) - 2 góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 18:57 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.