SESTAVA KOLA - 22.kolo Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 22.05.2016

0

SESTAVA KOLA: 22. kolo ve fotbalové I.B třídě je minulostí. Kdo všechno se ve skupině B dostal mezi nejlepších 11 hráčů? Hlasujte pro svého favorita již nyní až do středečního poledne!

 

Do branky se dostal Aleš Kusý, který svým výkonem přispěl k dvoubodovému zisku Dubí v Hrobě. Obranné trio tvoří Libor Pokorný ze Straškova, který proti Kozlům zažil pohodový zápas. Obránce Pavel Holub dal proti Libochovicím gól na 2:0, navíc si dobře plnil defenzivní povinnosti. Stoper Radek Fuksa zase přispěl dobrým výkonem k výhře 2:1 nad Českými Kopisty. V záloze nemůže chybět straškovský Aleš Blažek, který sám nastřílel Kozlům šest branek! Bezděkovský Petr Krása odvedl dobrý výkon, jeho tým ale prohrál 3:4. Jan Horváth patřil v Lukavci k nejlepším hráčům dobře hrající béčka Litoměřic. A čtvrtým do záložní party je Pavel Doubek, který proti Hrobu předvedl velmi bojovný výkon. A kdopak nám tvoří ofenzivní sílu? Prvním útočníkem je Štěpán Kotrba. Jeho dvě branky vystřelily Rovnému výhru 2:1. Dva góly dal také liběšický Petr Janda, jeho tým vyhrál v Bezděkově 4:3. I Václav Starý byl dvougólovým střelcem, jeho zásahy pomohly Litoměřicím k výhře 4:1 v Lukavci.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.05.2016 11:15 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.