SESTAVA KOLA - 28.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Galapředstavení libišských dorostenců i příkladná spolupráce dvojice Pšovky B Gabčo - Prejsa. To i mnohem více bylo k vidění ve 28. kole OP Mělník. Pro nejlepší hráče můžete nyní hlasovat.

Michal Hádek, Jan Dokoupil (Tišice) - Tišice opět zvítězily a trochu překvapivě musel své umění předvést i brankář Hádek. Na druhé straně hřiště se výborně dařilo aktivnímu Dokoupilovi.

 

David Fajt, Tomáš Čvančara (Libiš B) - Dva dvoubrankoví střelci v dresu Libiše B. Svými ofenzivními kousky zničili Dolní Beřkovice.

 

Tomáš Prejsa, Josef Gabčo (Pšovka B) - Útočná síla Pšovky byla v zápase proti Obříství opravdu značná. Tito dva borci se postarali o všechny branky svého týmu.

 

Zdeněk Vavrek (Velký Borek) - Velký Borek dokázal po nepovedených zápasech zabrat a na hřišti Hořína zvítězit. V základní sestavě tomu pomohla i netradiční tvář - Zdeněk Vavrek.

 

Michal Mára (Vojkovice) - Vojkovičtí vezou 3 body z Vysoké, na čemž má velkou zásluhu spolehlivá defenziva a tím pádem i její nejzkušenější člen Michal Mára.

 

Ivan Štofl (Veltrusy) - Další z hráčů, které v akci často nevídáme, se do sítě Horních Počapel dokázal dokonce prosadit gólově.

 

Jakub Polák (Všestudy) - Všestudy si doma v pěkném zápase poradily s Dolany a gólově k tomu přispěla také posila z Kralup Jakub Polák.

 

Jiří Guttenberg ml. (Mšeno) - Stálice našeho hlasování. Dalším hattrickem si vysloužil další nominaci.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 10:42 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.