FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Suverénním vítězem soutěže se stal Sokol Tišice, z čehož také plyne účast hned tří jeho zástupců v sestavě kola. Útočné hvězdy Tomáše Prejka (30) s Janem Dokoupilem (20), kteří dohromady nasázeli 55 gólů, doplňuje ještě defenzivní stálice Tomáš Brzoň (33).

 

Velkým překvapením na druhém místě tabulky je Mšeno, které těžilo zejména z vynikající ofenzivy. Tu táhli především Jiří Guttenberg ml. (21) a Václav Valenta (20), kteří si vedli podobně dobře jako úderná tišická dvojice. Zaznamenali dohromady 37 gólů.

 

Z týmu Velkého Borku, který skončil na krásném 2. místě tabulky, byl vybrán pilíř zadních řad a kapitán mužstva Michal Kubišta (29), který navíc přispěl dvěma brankami. Mnohem větší ofenzivní přínos pak měl na svědomý druhý nejlepší střelec celé soutěže - 26 brankový Jaroslav Kováč (21)

 

Ostatní týmy pak dostaly po jedné nominaci: Výraznou postavou soutěže byl středopolař či stoper Vysoké Slavomír Vála (22), který kromě poctivé defenzivní práce byl nebezpečný i dopředu a vsítil 7 branek.

 

Nelehký úkol měl před sebou kapitán Libiše B Miroslav Žák (31), který taktéž nasázel 7 branek. Hlavně ale dokázal udělat z mixu mládí a zkušenosti fungující tým.

 

Ocenění za 5. místo v tabulce putuje také do Vojkovic, v jejichž dresu se dařilo zejména Ladislavu Plickovi (30), jenž zaznamenal 15 branek a znamenal velké nebezpečí pro branky soupeřů.

 

Nejtěžší rozhodování měla naše redakce na pozici brankáře. Na podzim byl vítěz jasný, na jaře jsme ale měli hlavu pořádně zamotanou. Nakonec byl vybrán Ivo Lorenc (37) ze Všestud. Ten totiž působil nejenom jako brankář svého týmu, ale dělá vše možné i nemožné pro celý všestudský fotbal. Ten se stal velkým oživením OP Mělník a jako nováček soutěže se umístil na krásném 8. místě.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.