FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 

Michal Šulc (Dolní Kalná) - V zimní přestávce ho Dolní Kalná získala z Vrchlabí, a na jaře všem dokázal, jak dobrý to byl krok. Obrovská persona, skvělý brankář, člověk, opora týmu jak po stránce fotbalové, tak mimo fotbalové. Má velkou zásluhu na tak bohatém bodovém kontu Dolní Kalné.
Patrik Berounský (Kopidlno) - Zkušený univerzální hráč, se silnější levačkou, ale jinak může nastoupit prakticky na každém postu, v minulosti laděný více na ofenzivní fotbal, nyní častěji nastupoval v defenzivní řadě, v letošním ročníku se mu bohužel nedařilo střelecky, ale jinak je to poctivý hráč, umí vyburcovat spoluhráče, skvělý do party
Zdeněk Dušek (Chlumec) - Hlavně v jarní části byl Zdeněk oporou zadních řad Chlumce, který díky němu v podstatě nemel problémy se záchranou.
Adam Kracík (Kunčice) - Adam byl výraznou osobností svého týmu. Hráč, který byl u většiny útočných akcí a vstřelených branek, hráč který dokázal dát hře myšlenku. Ze záložníka se postupně přesunul na stopera.
Adam Sítař (Libáň) – Po většinu jarní části sezony byl kapitánem týmu a neochvějným bojovníkem, který až do poslední chvíle věřil v záchranu. V každém zápase chtěl vyhrát. Důkazem toho je jeho devět vstřelených gólů v jarní části.
Jakub Veselský (Chlumec) - Kuba táhl svými výkony celý tým. Kdykoliv mohl, tak přišel a pokaždé byl nejvýraznější osobností týmu.
Ondřej Zugar (Valdice) – Ondra je mozek týmu, který se podepsal pod většinu vstřelených branek. Ze středu zálohy zakládal útočné akce a byl velice platný i směrem dozadu.
Roman Kovačík (Žacléř) – Roman hrál na středu zálohy a hodněkrát musel burcovat svůj tým, aby začal hrát. V závěru sezony se Žacléř hodně zlepšil a Roman patřil k nejlepším hráčům.
Vladimír Hnát (Kopidlno) – Středopolař, zkušený hráč s dobrým fotbalovým myšlením, poctivý dříč se slušným fyzickým fondem, výborným pohybem po hřišti, s kvalitní rozehrávkou, na hřišti vždy nechá poslední zbytky sil a ostatním jde příkladem
Jiří Dítě (Kobylice) - Jarní posila Kobylic byla výraznou osobností celé soutěže. Jeho rychlost a pohyb dělaly problémy každé obraně. Když mohl, tak pomáhal i "B" týmu. Vyhrál střeleckou tabulku s 17 góly.
Tomáš Jiřička (Dolní Kalná) - Nejlepší střelec Dolní Kalné, rychlík, kterého málokdo zastaví. Jeho góly Kalné výrazně pomohly k vytoužené záchraně. Diváci ho milují, bez něj v útoku je mužstvo poloviční. Navíc byl pětkrát v sestavě kola.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku