FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Nechali jsme vás čekat, ale dočkali jste se! Přinášíme sestavu roku, do které se nominovalo 11 hráčů, z jedenácti úspěšných týmů ,alespoň co se záchrany v soutěži týká. Neplatí to pouze o Velké Bíteši, která si vydobila postup do divize a my jí tímto přejeme mnoho úspěchů o patro výš...

Naše sestava roku je v klasickém fotbalovém rozestavení 4-4-2 

Naši jedenáctku si projdeme pěkně od zadu, jak jste po většinu sezóny byli zvyklí.

Brankář to má vždy těžké - může chytat jen jeden a to platí i o nominaci do sestavy roku. Určitě by si místo zasloužil Rostislav Kruba z Meziříčí, či Marek Dvořák z Žirovnice, ale my jsme nakonec dali přednost jedničce Okříšek. Libor Fiala byl stálicí a oporou svého týmu nejen na hřišti, kdy v každém zápase pochytal několik tutovek. Byl vzorným srdcařem i na tréninku a celkově v zákulisí svého týmu, který dočasně vedl v přípravě i jako hrající trenér.

Čtyřčlenná obrana je tvořena kapitány svých týmů: Přibyslav nechala výběr na nás a nebude se myslím zlobit, že jsme vybrali hráče s páskou na ruce- Jaromír Vopršal převzal po odchodu svého bratra roli vůdce a také střelce a zvládl to na jedničku. U další člena necháme prostor jeho trenérovi panu Salákovi: "David Karásek byl velkou jistotou a kvalitou pro tým, celý ročník, který nebyl zrovna jednoduchý, vedl naši loď správným směrem..Ale rád bych k němu připsal ještě jednoho hráče - Karel Klubal, myslím že bez něj bychom na tom byli ještě hůř". Dalším ve výčtu obránců je možná ten nejdůležitější - Velká Bíteš se dočkala historického úspěchu a velkou měrou k tomu přispěl kapitán s velkým K, na kterého je vždy na 100% spolehnutí - Ladislav Střecha! Kapitány doplňuje další zkušený bek Tomáš Pícha z Humpolce. O něm jeho realizační tým říká, že to je jednoznačně nejužitečnější hráč Humpolce, na jaře to byl pilíř obrany, který obranu perfektně řídil, má velké zkušenosti a udělá minimum chyb. A i díky němu Humpolec na jaře obdržel minimum branek.

 

Záloha byla po většinu roku tou rozhodující řadou a my jí po právu věnovali pečlivý výběr..

Rezerva Meziříčí přinesla do soutěže oživení a mladou krev. Nejvíce to dokumentoval talentovaný mladík, který byl vidět v každém zápase - Daniel Krčál. Opakem dravého mládí, je zkušenost a rutinérství dalšího člena. Jak o něm říká asistent trenéra Jemnicka Zbyněk Kincl: " Je to již velice zkušený hráč. Držel po celou sezónu vyrovnané výkony. Hraje zodpovědně a do každého zápasu dává maximální snahu a nasazení. Pro mnohé mladé by měl být příkladem. Je to holt ještě stará dobrá fotbalová škola" , takové jsou přednosti Zdeňka Koutného. Žirovnice bojovala o setrvání až do konce, leckdo ji přitom již odepsal. Hodně pr oto udělal brankář Marek Dvořák, ale my nakonec vybrali Jakuba Vodáčka. Trenér Leoš Mitas nám prozradil, že Jakub se dal neuvěřitelně rychle do kupy po operaci kolenních vazů a stihl svému týmu zachránit na jaře soutěž - tým táhl, dával góly a klíčové penalty a ukázal se být opravdovým žirovnickým srdcařem. Ze středové řady nám zbývá chotěbořský Luboš Dvořák. Trenér Soural nechal výběr na nás a my vybrali záložníka, který se nejvíce podepsal pod vydařené chotěbořské jaro, kdy se tým omluvil svým příznivcům za nepovedený podzim. Luboš se objevoval skoro v každém zápase jako nejlepší hráč svého týmu.

V útoku nemůže chybět nejlepší střelec soutěže, který podal obdivuhodný střelecký výkon. Jakub Szabó nastoupil do 24 utkání a dokázal vstřelit 26 gólů  - to hovoří samo za sebe!  Ve předu mu sekunduje klíčový hráč a nejlepší střelec Moravských Budějovic Ondřej Busta.

 

Vybírejte a hlasujte pro svého favorita!!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.