SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 04.09.2016

0

Hattrick ve dvou kolech po sobě? Tak přesně to je bilance, kterou se může pochlubit střelec Horních Beřkovic Adam Chudoba. Proto také nemůže opět chybět v naší sestavě kola. Nebyl ale jediným, komu se podařilo vsítit tři branky - tento parádní počin zvládli všichni vybraní útočníci! Toto kolo se jinak neslo ve znamení vzpoury slabších - poprvé dokázala bodovat Pšovka B i Veltrusy, a tak jediným týmem bez bodu zůstává Řepín. Na čelo tabulky se s 10 body vyšvihla Libiš B.

Michal Škrna, Martin Novák (Libiš B) - Výborný výkon podala v zápase proti Vojkovicím zejména defenziva Libiše dirigovaná stoperem Novákem a bezchybným brankářem Škrnou. I proto se Libiš vyšvihla na čelo tabulky.

 

Michal Rada, Antonio Loškoski (Všestudy) - O obrovské překvapení se postaraly Všestudy, které dokázaly ve Mšeně nastřílet hned 6 branek. Základem úspěchu byla ale pevná obrana v čele s Michalem Radou. O střílení gólů se pak staral Antonio Loškoski.

 

Jakub Žižka (Dolní Beřkovice) - Dolním Beřkovicím sice odešly někteří důležití hráči, jejich tým se ale možná právě proto semkl a dokáže vyhrávat vyrovnané zápasy. To se podařilo teď proti Vehlovicím stejně tak jako minulé kolo v Obříství.

 

Martin Král (Pšovka B) - Nespočet odvrácených rohů a bezpečná závora před všemi kosteleckými útoky - to byl Martin Král na pozici pšoveckého stopera.

 

Libor Tichota (Obříství) - Syn trenéra týmu a zároveň trenér týmu U19 FK Neratovice-Byškovice ukazuje, že i po dalším zranění se dokáže dostat do formy. Hlavy motá snad každé obraně soupeře.

 

David Řízek (Vysoká) - Dobrá reakce a rychlé nohy - to byla zbraň, která vedla k přelstění hostujícího brankáře Krále a ke vstřelení důležitého gólu.

 

Richard Polanský (Hořín), Adam Chudoba (Horní Beřkovice), Tomáš Dinka (Veltrusy) - Na závěr tu máme všechny střelce hattricků. K nim asi vážně není třeba nic dodávat. Snad jen: klobouk dolů!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.09.2016 14:40 do 07.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.