SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 18.09.2016

0

6. kolo soutěže narazilo na souběh s Mělnickým vinobraním, dle ohlasů se ale hráči držel zkrátka a na hřišti podávali zodpovědné výkony. Překvapením kola je dozajista výhra Horních Počapel ve Všestudech a za zmínku stojí určitě také posun Horních Beřkovic do čela tabulky po výhře na Vysoké. Hráči Libiše B a Labského Kostelce jsou z bojů o nejlepšího hráče kola vyloučeni, jelikož se jejich zápas pro nezpůsobilý terén neodehrál.

Jiří Neugebauer, Miroslav Němec (Horní Beřkovice) - Horní Beřkovice si připsaly pátou výhru ze šesti utkání a velký podíl na tom mají právě dva jmenovaný hráči. Miroslav Němec má podíl na dvou ze tří branek týmu, zatímco Jiří Neugebauer za svá záda nepustil ani jediný míč.

 

Ondřej Kolumpek, Václav Valenta (Mšeno) - Mšeno ve druhém poločase dokázalo přehrát Lobkovice hlavně díky dvěma slepeným brankám Václava Valenty. Ten prokázal skvělou kopací techniku, když nejprve proměnil penaltu a pak i přímý kop. Velká chvála šla i na nejmladšího člena týmu Ondřeje Kolumpka.

 

Ladislav Balzer (Veltrusy) - Další dvě branky střelce Dinky znamenaly důležitý bodový zisk pro Veltrusy. V jejich dresu si však zaslouží vyzdvihnout i obránce Balzer, který chladnokrevně proměnil penaltu a jeho obrana navíc dostala jen jeden gól.

 

Marek Březina (Dolní Beřkovice) - Naprosto vyspělý a zkušený defenzivní výkon předvedly Dolní Beřkovice a zcela tak eliminovaly útočnou sílu hostující Pšovky B. Ocenění si zasluhuje jeden ze stoperů Marek Březina.

 

Milan Hanuš (Horní Počaply) - Počaplům se podařilo veliké překvapení, na čemž má zásluhu i branka Milana Hanuše hned z 5. minuty utkání. Hanuš se prosadil po rohovém kopu.

 

Petr Sus (Obříství) - Jediný střelec svého týmu v zápase v Hoříně. Jeho trefa stačila na remízu 1:1, po které si s sebou hosté odváží z Hořína jeden bod.

 

Zdeněk Cífka (Hořín) - Návrat kapitána do sestavy je velkou vzpruhou pro Hořínské. Svůj přínos týmu prokázal Cífka i v tomto zápase, když vsítil jedinou branku domácích, která spolu s úspěšnými penaltami znamená zisk dvou bodů.

 

Václav Podivínský (Všestudy) - Všestudy sice prožily velké zklamání, když v domácím zápase přišly o body v poslední minutě, útěchou ale může být výkon jejich útočníka Podivínského, který nasázel dvě branky.

 

Jakub Juklíček (Vojkovice) - Povinné, ale o to důležitější vítězství vezou Vojkovice ze Řepína. Trefa Jakuba Juklíčka ze 66. minuty pečetila konečné skóre zápasu na 0:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.09.2016 12:22 do 21.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.