SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 25.09.2016

0

Vesměs vyrovnané zápasy nabídlo 7. kolo soutěže. Vymykala se snad pouze jasná domácí výhra Vojkovic. Zrodilo se také jedno velké překvapení: Veltrusy dokázaly přivézt 2 body ze hřiště Horních Beřkovic! Zajímavé bylo toto kolo také úspěšností hostujících velků, z nichž hned 4 dokázaly zvítězit. Pojďme se podívat na hrdiny kola.

Milan Šmejkal, Daniel Slezák (Horní Počaply) - Brankář domácích se předvedl zejména na začátku druhé půle, kdy zneškodnil několik nebezpečných akcí. Obránce Slezák zase kromě výborné obrany přispěl i vstřelenou důležitou první brankou zápasu.

 

Tomáš Holub, Jiří Čermák (Vysoká) - Záložní řada Vysoké hrála na Pšovce opravdu skvěle. Svou rychlostí byl nebezpečný mladý Holub, zatímco Čermák přidal do hry svého týmu klid a rozvahu.

 

Jakub Šídlo, Tomáš Novák (Labský Kostelec) - Kostelec dokázal získat důležité 3 body, k čemuž výrazně pomohli dva jmenovaní hráči. Dohromady se totiž postarali o všechny 4 branky vstřelené do sítě Řepína.

 

Daniel Kolumpek (Mšeno) - Obrana Mšena zafungovala na výbornou a nepovolila Obříství jedinou vstřelenou branku. Pro nás to může znamenat velikou raritu - tři kola po sobě může být nejlepším hráčem Kolumpek a pokaždý jiný :)

 

Petr Firoň (Veltrusy) - Veltrusy přišly o výhru v Horních Beřkovicích až v předposlední minutě, smutnit ale nemusí - vezou totiž domů alespoň 2 body za výhru v penaltách. Výborný výkon odvedl kapitán týmu Petr Firoň, který bezpečně odrážel útoky soupeře a sám navíc proměnil rozhodující kop.

 

Daniel Vermach (Hořín) - Krajní bek Hořína vstřelil důležitou druhou branku a nasměroval tak svůj tým ke konečné výhře 2:4 na Vehlovicích.

 

Martin Růně (Všestudy) - Remízový zápas nakonec remízou neskončil. Hlavní zásluhu na tom má Martin Růně, který v Lobkovicích dokázal proměnit penaltu nařízenou 5 minut před koncem.

 

Ladislav Plicka (Vojkovice) - Nejvýraznější střelecká postava kola, která dokázala Dolním Beřkovicím vstřelit hattrick a s 10 góly se posunout na 2. místo tabulky střelců.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2016 10:49 do 28.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.