SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 24.09.2016

0

Šesté kolo už je dohráno, známe všechny výsledky i výkony jednotlivých hráčů. Lídr tabulky se nezměnil, ale ostatní týmy se na něj dotáhly. Poslední jsou Radkovice a střed tabulky je velmi vyrovnaný. To je stručný souhrn toho jak to vypadá v soutěži. My se teď pojďmě podívat na jedenáctku těch nejlepších. Samozřejmě svého favorita nezapomeňte podpořit hlasem. Pro možnost hlasovat častěji se registrujte, ať má Váš favorit co největší šanci vyhrát. 

Pavel Wallenfels - Nepomuk neodehrál povedené utkání s Chotěšovem a nakonec prohrál. Nebýt Pavla v bráně mohl být rozdíl ve skóre ještě větší. 

 

David Kasl - Předenice deklasovaly doma Radkovice. Poctivým výkonem a především dvěma brankami se na tom podílel i David. 

 

Ondřej Šustr - Ondřej podal v obraně svůj standartně kvalitní výkon. Podporoval i ofenzívu a jednu akci si i sám zakončil gólem. 

 

Tomáš Šilhánek - Zdemyslicím se doma podařilo zdolat Klášter a poprvé brát tři body. To by se ale nestalo kdyby na hřišti nebyl Tomáš. Nejprve v prvním poločase překonal brankáře ze hry. V druhém potom přidal pojišťující branku z penalty. 

 

Petr Trdlička - Jeho týmu se zápas příliš nepovedl, přesto dokázal Petr dvakrát skórovat a alespoň trochu zdramatizoval utkání.

 

Martin Dolák - V záloze podal dobrý výkon, zásoboval spoluhráče přihrávkama a vytvářel nebezpečné situace. Trenérem byl označen za muže zápasu. 

 

Tomáš Tlustý - Stod nepodával úplně nejlepší výkony a kde kdo si myslel, že je Losiná přejede. Stod ale zahrál dobře a získal bod. Mohly ale klidně být i tři. Tomáš byl označen za muže zápasu. Není divu, jeden gól dal ze hry, druhý přidal z penalty. Ze zálohy řídil hru celého týmu.  

 

Tomáš Hrach - Losiná si odváží dva body ze Stodu a Tomáš se na tompodílel dobrým výkonem a také brankou. 

 

Miloslav Karban - Chotěšov vcelku překvapivě přehrál Nepomuk 2:1. Miloslav byl v tomto zápase tím rozdílovým hráčem. Jeho dvě branky znamenaly vítězství. 

 

Tomáš Panuška - Letní akvizice Hradce byla proti Merklínu k nezadržení. Byl neustálou hrozbou. První branku dal z penalty. Rozhodující potom z trestňáku přímo do šibenice. 

 

Štefan Merhaut - Žinkovy odčinily špatný výkonz minulého týdne a porazily doma Kasejovice. Zápas se velice povedl Štefanovi, gólový účet zápasu v první půli otevřel a před konce zápasu také uzavřel. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2016 20:02 do 28.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.