SESTAVA KOLA - 5.kolo Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 25.09.2016

0

SESTAVA KOLA: 5. kolo ve fotbalové I.B třídě je minulostí. Kdo všechno se ve skupině A dostal mezi nejlepších 11 hráčů? Hlasujte pro svého favorita již nyní až do středečního poledne!

Brankář Ohníče Ondřej Kindl přispěl svým výkonem ke dvěma bodům na hřišti Hrobu. Liběšický Jakub Janda odehrál i přes teplotu v Soběchlebech velmi dobrý zápas. Stoper Českých Kopist Jan Kekule i přes porážku odvedl dobrou práci. Soběchlebský Jan Řehák přispěl k prvním bodům svého celku, po faulech na jeho osobu kopaly Soběchleby dvě penalty. Bohušovický kapitán Jakub Martínek sehrál dobrý zápas proti Litoměřicku C. Dubský Kristián Solar se trefil dvakrát, jeho tým vyhrál v Rovném 4:3. Miroslav Pokorný ze Soběchleb prokázal pevné nervy a dokázal proměnit hned dva pokutové kopy. Ještě ne dvacetiletý Lukáš Pittner ze Svádova se trefil hned dvakrát v utkání proti Lukavci. Nestárnoucí Ctirad Udatný naskočil ve Svádově až ve druhé půli, přesto v dresu Lukavce stihl dvě branky. Ani dvě trefy Štěpána Kotrby nestačily Rovnému k bodům. Hattrickem do sítě Unčína se blýskl černivský Daniel Kalivoda.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2016 22:42 do 28.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.