SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 02.10.2016

3

Také 8. kolo soutěže přineslo mnoho momentů, na které budeme rádi vzpomínat - například velký obrat Hořína v zápase proti Horním Beřkovicím, heroický výkon Lobkovic, které i ve dvojnásobném oslabení dokázaly zvítězit v Horních Počaplech nebo zápas ve Všestudech, kde musela rozhodnout až 19. série penalt. Střelcem kola je jednoznačně čtyřgólový Hakl, který přispěl k demolici Vehlovic v poměru 10:1.

Filip Král, Petr Sus (Obříství) - Obříství přivezlo cenný bod ze Všestud, o což se zasloužili skvělými výkony zejména brankář Král a střelec Sus.

 

Pavel Nezbeda, Jiří Slovák (Lobkovice) - Lobkovičtí se po vyloučeních neuvěřitelně semkli a ve spolupráci se skvělými individuálními výkony stopera Nezbedy a útočníka Slováka to stačilo na výhru 0:2.

 

Pavel Landsman, Zbyněk Loužecký (Hořín) - Hořín předvedl skvělý obrat, jehož hlavními hrdiny byli střelec rozhodující branky Landsman a střídající Loužecký, který po poločase oživil hru.

 

Jakub Žižka (Dolní Beřkovice) - Dolní Beřkovice doma vydřely další výhru, o což se velkou měrou postaral skvělý Jakub Žižka, střelec dvou branek.

 

Radek Pilař (Libiš B) - Libiš doma potvrdila roli favorita a jejím nejlepším hráčem byl podle slov z domácího tábora zkušený obránce Pilař, který navíc dokázal vsítit branku.

 

Petr Vlk (Všestudy) - Hrdina, který ukončil penaltové trápení ve Všestudech. Nebýt jeho, možná by tam hráči kopali až dodnes...

 

František Hofman (Veltrusy) - Veltrusy po přestávce výrazně vylepšily svůj výkon a otočily zápas s Pšovkou B. K tomu pomohl svým výkonem také střídající František Hofman.

 

Filip Hakl (Mšeno) - A na závěr to gólově nejlepší, co toto kolo nabídlo. 4 branky, k tomu není potřeba nic víc dodávat.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.10.2016 10:03 do 05.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2016 19:37
Je vidět, že na naší práci dohlížíte, to nás velice těší. Rádi vysvětlíme podrobnosti k hlasování. Pokud nastane situace, že po konci hlasování mají dva nebo více hráčů na prvním místě stejný počet hlasů, vítěze určí systému automaticky náhodným losem a upraví v prospěch vylosovaného nepatrně procenta. Nicméně mohlo dojít k situaci, kdy lidé hlasovali do poslední chvíle a automatické losování vůbec nenastalo. Aktuální počet hlasů je vždy po každém načtení stránky.

Podíváme se každopádně na tento případ podrobně, jestli náhodou nebyl problém v něčem jiném.
5. 10. 2016 13:02
Přesně v tu dobu co bylo napsáno hlasování ukončeno, vyhrál Vlk a najednou je to obráceně ?
5. 10. 2016 12:25
To hlasování je divně počítaný....přesně ve 12:00 vedl Vlk o půl % a najednou prohrál skoro o celé procento