SESTAVA KOLA - 7.kolo Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 09.10.2016

0

SESTAVA KOLA: 7. kolo ve fotbalové I.B třídě je minulostí. Kdo všechno se ve skupině A dostal mezi nejlepších 11 hráčů? Hlasujte pro svého favorita již nyní až do středečního poledne!

Chlumecký Filip Peška si proti Benešovu připsal několik skvělých zákroků. Lukáš Peleška z Horního Podluží, který svou trefou rozhodl o třech bodech ve Šluknově. Marcel Němec z Unionu Děčín odvedl v obraně dobrou práci, trmický předstoper David Nekola dal proti Heřmanovu jednu branku. Tomáš Mohaupt z Hostovic hrál velmi dobře, navíc se postaral o první branku. Benešovský Radim Kolář si vybral trochu smůly, přesto sehrál dobrý zápas. Hrající předseda Boletic Miloslav Šindelář dal proti Tisé hattrick. Šluknovský Jaroslav Hajduk hrál dobře, dal dva góly, ale na body to nestačilo. Zdeněk Zvonek pečetil výhru Chuderova v Jiříkově. Tomáš Vlasák dal v Trmicích dvě branky a podepsal se pod dva body. Josef Rohlíček dal zase dva góly Tisé a upevnil si pozici nejlepšího střelce Boletic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2016 22:33 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.