SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

1

Jasné vítězství Všestud v zápase kola proti Horním Beřkovicím, další vysoká výhra Horních Počapel nad trápícími se Vehlovicemi, ale i překvapivé vítězství Pšovky B ve Mšeně. To přineslo 10. kolo OP Mělník. Útočníci ho navíc ozdobili hned dvěma hattricky (Hanuš, Podivínský), a tak rozhodně je pro koho hlasovat!

Milan Šmejkal, Milan Hanuš (Horní Počaply) - Dvojice Milanů z Počapel mohla oslavit vysokou výhru 5:0 nad Vehlovicemi. První jmenovaný Šmejkal se zejména ve druhé půli překonával, Hanuš zase v první půli třemi brankami prakticky rozhodl zápas.

 

Martin Král, Tomáš Bláha (Pšovka B) - Pšovka ve Mšeně předvedla povedený výkon, na čemž má velkou zásluhu bezchybný pan Král na pozici stopera a také dravý dorostenec Bláha operující na levém křídle.

 

Miloslav Švancara, Václav Podivínský (Všestudy) - Tak jednoznačnou záležitost pro Všestudy asi čekal málokdo, domácí ale předvedli skvělý výkon, který ozdobil hattrickem Podivínský. Nominaci si zasluhuje i dvorní nahravač Švancara.

 

Ondřej Packa (Veltrusy) - Veltrusy působí nenápadně, oproti minulé sezóně se ale drží v poklidném středu tabulky. Na svém kontě mají již 14 bodů, a to i díky těsné výhře 2:1 nad Kostelcem. Ondřej Packa v tomto zápase otevřel skóre.

 

Zbyněk Loužecký (Hořín) - Hořín potvrdil slušnou formu a na domácí hřišti vydoloval 2 body proti silným Vojkovicím. Podepsán je pod nimi i sváteční střelec Loužecký.

 

Ladislav Novák (Řepín) - Po prvním bodovém zisku z minulého kola přidali Řepínští v derby na Vysoké i první výhru a dotahují se na další celky vespod tabulky. Jednou brankou se předvedl záložník Novák.

 

Patrik Zuskin (Libiš B) - Posila z A-týmu se trenérovi Urbancovi vyplatila. V 80. minutě totiž rozhodla zápas proti houževnatě bránícím Dolním Beřkovicím.

 

Jan Blahut (Lobkovice) - Návrat po zranění hlásí Jan Blahut a obrany soupeřů musí vyhlásit poplach. Stejně tak jako obrana Obříství, které dokázal rekonvalescent vstřelit dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2016 13:05 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 10. 2016 23:50
Pane Vlasaku, bohužel je to šlendryan, jako přihlášený mohu hlasovat 1x za hodinu, jako nepřihlášen třeba 60X za hodinu. Bohužel.... Ale chápu že jsou to věci, které neovlivnite, beztak děkuji za správu webu.. JH