SESTAVA KOLA - 12.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

Závada se rozešla bez branek se Strahovicemi. Dobroslavice čtyřmi góly ve druhé půli smetly Bolatice. Štěpánkovice překvapivě vykradly Dolní Benešov. Sudice i v deseti porazily Darkovičky. Darkovice doma přemohly poslední Oldřišov. Zápas Bohuslavice Hať byl odložen na listopad.  

Do brány jsme nominovali závadského Petra Krajíčka, který nepustil ani jednu branku v zápase se Strahovicemi. Výborný výkon ve štěpánkovické obraně podal Martin Lukovics. V dresu Bolatic zase vynikal obránce Pavel Náwrath. Robin Halška zase tvrdil muziku darkovické defenzivy. Lukáš Stříbný z Benešova se v nepovedeném zápase se Štěpánkovicemi snažil podporovat ofenzívu svého týmu. Petr Grygarčík si jako defenzivní štít počínal bezchybně. Tomáš Kalmus ze Sudic ve středu zálohy rozdával přesné balóny. Dobroslavické duo Jakub Klekner, David Rathouský vstřelilo tři resp. dvě branky. Na hrotu operuje duo Jan Kneifel z Darkoviček a Adam Utěšený z Oldřišova. Oba dali jeden gól.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.10.2016 19:03 do 26.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.