SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

Velmi cennou výhru vezou Horní Počaply z Horních Beřkovic! V druhém nedělním zápase vybojovaly Všestudy podporované početnou diváckou výpravou tři body na Pšovce a posunuly se zpět do čela tabulky. Zdatně jim ale sekundují Vojkovice, které mají zápas k dobru a zvítězily nad Mšenem. Příští kolo tak můžeme právě ve Všestudech čekat veliký šlágr - souboj prvního s druhým týmem tabulky. Do té doby se ale soustřeďme na právě odehrané kolo a oceňme nejlepší hráče.

Stanislav Hamáček, Jiří Tyle (Vysoká) - Vysoká i v deseti vybojovala výhru v Dolních Beřkovicích. Oceněn je jediný brankář kola, který dokázal udržet čisté konto a také dvoubrankový střelec hostí.

 

Tomáš Jonák, Lukáš Temiak (Vojkovice) - Vojkovice zvládly důležitý zápas proti silnému protivníkovi a také z jejich celku jsme vybrali dva hráče - střelce úvodní branky L. Temiaka, a protože se tentokrát musela činit i defenziva, tak Tomáše Jonáka.

 

Ondřej Bareš, Tomáš Chroust (Lobkovice) - Lobkovice dokázaly v pěkném zápase zvítězit ve Vehlovicích a posunují se tabulkou vzhůru. Z jejich týmu jsme vyhodnotili jako nejlepší střelce branek - obránce Bareše, který však zápas nedohrál a útočníka Chrousta.

 

Ladislav Werner, Karel Boček (Řepín) - Řepín se konečně rozjel a pěti brankami ve své síti to odnesly Veltrusy. Hráči zvolení do sestavy kola se postarali hned o tři z nich.

 

Petr Lédl (Horní Počaply) - Horní Počaply si připsaly další cennou výhru na hřišti rivala z Horních Beřkovic a přímo na hřišti byl u toho tentokrát i veterán Petr Lédl. Jeho výkon byl jako vždy stoprocentní.

 

Marcel Brynda (Libiš B) - Marcel Brynda nenechal svůj tým v Bryndě a dvěma zásahy ho dovedl k výhře. O to cennější, že k ní došlo na hřišti rivala z Obříství.

 

Tomáš Novák (Kostelec) - Kostelec doma zabral a za týden se už nikdo nebude ptát na průběh zápasu. Je pravda, že domácí měli štěstí, to ale podpořil výborným výkonem a dvěma brankami kapitán týmu T. Novák.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.10.2016 21:41 do 26.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.