SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

0

Velké derby mezi Všestudy a Vojkovicemi skončilo remízou a na hřišti plály emoce. Do sestavy kola se nakonec jeho aktéři nedostali, protože v ostatních zápasech bylo k vidění mnoho branek a výborné individuální výkony. Mšeno, Libiš B a překvapivě i Vehlovice vyhrály vysokým brankovým rozdílem, za což jsou jejich hráči po právu oceněni. Tak pojďme hlasovat!

Václav Štauber, Jan Mašek, Martin Sochůrek (Vehlovice) - Hned trojnásobné zastoupení si vysloužili svým výkonem Vehlovice. Do každé řady jsme nominovali jednoho hráče za nadmírů překvapivou výhru 1:5 nad Obřístvím.

 

Petr Borkovec, Martin Šobr (Libiš B) - Devět gólů se nepodaří dát každý den - tentokrát ale měli v Libiši nabito a odnesla to Vysoká. Hlavním střelcem byl Šobr, jeho nahravačem pak Borkovec.

 

Tomáš Karda, Jan Těmín (Dolní Beřkovice) - Dolní Beřkovice dokázaly uspět ve Veltrusech, k čemuž pomohla vychytaná nula výborného veterána Kardy v bráně i rozhodující gól Těmína.

 

Jiří Zabilanský (Mšeno) - Mšeno vyhrálo vysokým rozdílem, přesto jsme se rozhodli ocenit obránce. Jedná se o nováčka ve stoperské dvojici Jiřího Zabilanského, jehož obrana soupeři nepovolila ani gól.

 

Jiří Vokoun (Horní Počaply) - Horní Počaply nakonec v pěkném zápase přetlačily Pšovku B, na čemž má velkou zásluhu také Jiří Vokoun. Ten z pozice středního záložníka řídil hru svého týmu a vnášel do ní svůj klid.

 

Richard Polanský (Hořín) - Obrat v zápase díky hattricku v posledních minutách - to si zasluhuje ocenění!

 

Adam Chudoba (Horní Beřkovice) - Tradiční účastník hlasování, ale nelze jinak - opět byl ústřední postavou svého týmu. Dva povedené brejky znamenaly výhru 0:2 v Lobkovicích.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2016 10:42 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.