SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 06.11.2016

0

Zdá se, že se na čele tabulky po 13. kole soutěže začíná osamostatňovat trojice Všestudy, Vojkovice, Libiš B - všechny tyto týmy totiž zvládly úlohu favorita a zvítězily. Velmi vyrovnaná je situace na spodku tabulky, kde dokázala zvítězit Pšovka B i Řepín. Po výborném vstupu do soutěže se naopak tabulkou propadá Obříství. V sestavě kola jsou tentokrát i dva velmi mladí hráči.

Karel Kamínek, Michal Slepička (Řepín) - Řepínští doma vybojovali nesmírně cenné tři body proti silnému Mšenu. A hlavní strůjci úspěchu? Bezchybný gólman Kamínek a jediný střelec Slepička.

 

Tomáš Frajman, Jakub Růžička (Pšovka B) - Levé straně Pšovky se zápas s Lobkovicemi vyvedl náramně, z čehož profitoval třígólový střelec Růžička. I jeho podpora z obrany Frajman si ale za výkon zaslouží pochvalu.

 

Jiří Mikula, Lukáš Bryslivec (Horní Beřkovice) - Horní Beřkovice dokázaly na domácím hřišti potvrdit výhru z Lobkovic a opět neinkasovaly ani branku. Zásluhu na tom má obránce Mikula i nejmladší hráč na hřišti Bryslivec, který se blýskl jednou asistencí.

 

Marek Minář (Dolní Beřkovice) - Další mladík v sestavě kola. Proti Hořínz zaznamenal důležitou vyrovnávací branku a jeho tým nakonec uspěl v poměru 2:1.

 

Karel Temiak (Vojkovice) - Obvykle je od střílení gólů na hřišti jeho bratr Lukáš, tentokrát se ale role vyměnily a K. Temiak vstřelil ve 43. minutě zápasu veledůležitý první gól.

 

Marcel Brynda (Libiš B) - Hosté se ve Vehlovicích dlouho nemohli prosadit přes urputnou defenzivu domácích, až je vysvobodila krásná střela Bryndy z dálky.

 

Michael Pražák (Vysoká) - Druhý třígólový střelec tohoto kola. Zejména jeho zásluhou si Vysoká na domácím hřišti poradila s oslabenými Veltrusy 4:1.

 

Jakub Matějček (Všestudy) - Ačkoli nepodaly Všestudy svůj nejlepší výkon, na výhru v Kostelci to stačilo. O pět gólů se rozdělilo pět různých střelců, z nichž byl vybrán do sestavy kola Jakub Matějček.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.11.2016 12:21 do 09.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.