SESTAVA KOLA - 15.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 20.11.2016

0

Na podzim máme dobojováno, všechny týmy si poradily s nepříjemným počasím i ne zrovna ideálními terény a můžeme vyhlásit nejlepší hráče 15. kola. Je jisté, že na prvním místě přezimují Všestudy, na opačném pólu tabulky naopak budou mít o čem přemýšlet na Vehlovicích. Ze zajímavých výsledků tohoto kola můžeme vyzdvihnout ještě výhru Libiše B v Horních Beřkovicích. Tato sestava kola přináší jednu velkou novinku - rozhodl jsem se, že si udělám radost a sám sebe nominuju. No, vše musí být jednou poprvé... :)

Karel Vlasák, Jakub Pokorný (Pšovka B) - Notně posílená Pšovka B zvládla zápas o 6 bodů proti posledním Vehlovicím zejména díky miláčkovi domácího publika Jakubovi Pokornému, který nasázel hattrick. No a z mojí strany to tentokrát taky vypadalo celkem jako fotbal... :)

 

Filip Mündl, Filip Míšek (Libiš B) - Z týmu Libiše B byla nominována dvojice Filipů - a to dokonce narozených ve stejném roce. Brankář Mündl si poradil s netradiční rolí na výbornou a pochvalu si vysloužil i záložník Míšek.

 

Karel Pražák (Vojkovice) - Vojkovice udržely další nulu a s pouhými 14 inkasovanými brankami mají nejlepší obranu v soutěži. Její velitel Pražák tentokrát navíc vsítil gól.

 

Patrik Koudelka (Všestudy) - Všestudy bodově zvládly vypjaté utkání v Dolních Beřkovicích a přezimují na prvním místě. Patrik Koudelka přispěl jedním gólem.

 

Jiří Bláha (Řepín) - Řepínští si z domácího zápasu proti Horním Počaplům odnesli alespoň jeden bod, o což se svým gólem zasloužil netradiční střelec Bláha. Domácí ale určitě pomýšleli na více.

 

Roman Horký (Lobkovice) - Lobkovičtí vybojovali proti srdnatě bojujícímu Kostelci dva body, o což se jedním (a moc pěkným) gólem zasloužil zkušený záložník Horký.

 

Petr Machek (Hořín) - Mladý obránce Hořína se tentokrát na hřiště dostal až ve druhé půli, prakticky okamžitě po příchodu na hřiště ale dokázal skórovat. Jeho tým zvítězil ve Veltrusech 2:5.

 

Jan Váňa (Horní Počaply) - Tohle střídání se trenérovi Houškovi velmi povedlo. Jeho žolík Váňa se totiž dokázal trefit a Počaply vezou z Řepína cenné dva body.

 

René Finkous (Vysoká) - Nejzkušenější hráč Vysoké potvrdil svou zkušenost, počíhal si na míč při rohovém kopu a dvakrát se přesně trefil. Nakonec to ale stačilo pouze na bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.11.2016 23:28 do 23.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.