SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0
Podzimní část letošního fotbalového kolotoče se definitivně dotočila. A to je ten správný moment, aby široká fotbalová veřejnost svými hlasy vybrala, kdo byl ten nejlepší. Jen vaše hlasy rozhodnou, kdo postoupí do velkého finále! Pojdmě na ideální jedenáctku a nezapomeňte hlasovat pro svého favorita.

Na post brankáře byl dosazen David Rohovec, který dlouhodobě drží obranu Ústrašína. David vyniká jistotou, stabilitou výkonů a v čase roste v přirozeného lídra týmu.

 

Prvním z tříčlenné obrany je Jan Kratochvíl z Nového Rychnova. Zejména jeho zásluhou tým obdržel pouze 13 branek, když přesně čte hru, čímž si ji zároveň i hodně usnadní. Jako nadstandard přidává i kvalitní rozehrávku do silné kombinační hry Rychnova. Dále je zde tradičně zařazen Vlastimil Beneš, a to pro jeho důraz, tvrdost v soubojích a hru hlavou. I on navíc přidává přesnou rozehrávku, když často řídí celou hru Maratonu. Letošním plusem je i pouze jedna obdržená červená karta. Posledním článkem je Lukáš Melichar z Obrataně, možná nejlepší hlavičkář soutěže a trochu nedoceněný hráč. Přes svou tvrdost opět přidává nadstavbu v podobě fotbalové kvality a je rozdílovým článkem při hře Obrataně na 3 útočníky.

 

Lídrem záložní řady je se 14ti góly nejlepší střelec soutěže Lukáš Máca z Maratonu. Jeho největší zbraní je běžecká vytrvalost a dobrá střelba ze střední vzdálenosti. Lukáše doplňuje Martin Faltýnek ml. z Nového Rychlova, který jej i následuje v pořadí nejlepších střelců. Od Martina se to vzhledem k jeho fotbalové minulosti čekalo a všechna tato očekávání potvrzuje, když si výborně vyhoví hlavně s Ondrou Kratochvílem. Třetím záložníkem sestavy podzimu je zkušený František Hovorka  z Obrataně, který sice nedává velké množství gólů, ale svým spoluhráčům je spolehlivě připravuje a pomáhá udržet kvalitní páté podzimní umístění. Na pěkné čtvrté místo po podzimní části pomohl kamenické rezervě spolehlivými výkony i Lukáš Kašparec, který ke třem vstřeleným gólům přidal spoustu přihrávek a naběhaných kilometrů.

 

V útoku opět vyrukuje Zdeněk Pahr z Maratonu, který sice vinou zranění odehrál pouze 7 zápasů, ale i tak stačil vstřelit 12 gólů. Tři z nich padly v dnes již proslulém zápase v Žirově, kde hosté dokázali dokonale otočit poločasový nepříznivý výsledek 5:0. Po jeho boku nastupuje Lukáš Kavka z Budíkova, který zejména v první polovině sezony doslova sám táhl celý mančaft. Kavka navíc není jenom gólový, ale svým důrazem dokáže připravit i spoustu šancí pro své spoluhráče. Posledním článkem je s deseti góly v deseti zápasech Tomáš Keller z Plačkova. Jedná se o dnes již zkušeného hráče, který hru nejen připravuje, ale zároveň dokáže i přesně zakončit.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.