SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Podzimní část IV. třídy Plzeň - jih je již sice za námi, ale přesto si ještě následující období můžete zpříjemnit hlasováním o nejlepšího hráče podzimu! Jelikož je v této soutěže přesně jedenáct týmů, rozhodli jsme se, že šanci v jedenáctce dostane jeden hráč z každého celku, kterého nám doporučili trenéři. Užijte si proto hlasování a zároveň Vám všem přeji příjemný zbytek roku 2016! 

Josef Jiříček (TJ Seč) – Gólman Seče měl v počátku podzimu co dělat, aby udržel poněkud děravou obranu nad vodou. Patřil proto k oporám svého týmu a svými dobrými zákroky se již nyní po letním nákupu svému celku bohatě splatil.

Petr Lösch – I přes pokročilý věk prokázal brankář Soběkur své zkušenosti z divize a jiných vyšších soutěží. I přes velkou marodku a slepenou sestavu dostávaly Soběkury relativně málo gólů.

Adam Raška (TJ Záhoří) – Defenzivní záložník svého celku předváděl dobré a vyrovnané výkony. Kromě toho se i čtyřikrát střelecky prosadil.

Patrik Snášel (SK Hradec 1946) – Pravý záložník svého celku neustále pracuje na sobě a patřil ve svém týmu k nejlepším. Za podzim stihl tento mladý středopolař vstřelit dva góly.

Michal Dvořák (TJ Sokol Plzeň – Letná B) – Středopolař plzeňského celku vynikal, pokud byl na hřišti a nejel fandit pražské Spartě, svými kreativními schopnosti a byl hlavním mozkem všech akcí svého celku.

Pavel Motyčák (TJ Záluží) – Kapitán svého týmu odvádí ve středu zálohy výbornou práci a patří k hnacímu motoru třetího celku tabulky, když zakládá většinu akcí svého celku.

Lukáš Brabec (TJ Tatran Neurazy) – Záložník Neuraz se prezentoval na podzim dobrou hrou a patřil k nejlepším hráčům svého celku, pokud se objevil v zápase, přidal navíc tři góly.

Daniel Tichý (TJ Mantov) – Záložník Mantova dokazoval na podzim, že svojí kvalitou převyšuje tuto soutěž a podával výborné výkony, které korunoval devíti vstřelenými brankami.

Radek Zahoř (TJ Sokol Líšiná) – Útočník Líšiné každý zápas odjezdil naplno a patřil k nejaktivnějším hráčům posledního celku tabulky. Za svou píli a chuť hrát byl proto zvolen do sestavy kola.

Václav Bouda (SK Nezbavětice) – Rychlý snaživý útočník, který posílil na začátku podzimu Nezbavětice ze Seče, patří ve svém týmu k nejběhavějším hráčům a prozatím se  trefil hned pětkrát do černého.

Radek Šabata (TJ Blovice B) – Teprve šestnáctiletý útočník pomohl na podzim devíti brankami rezervě Blovic, jež je aktuálním králem této soutěže.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.