SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Podzimní část letošního fotbalového kolotoče se definitivně dotočila. A to je ten správný moment, aby široká fotbalová veřejnost svými hlasy vybrala, kdo byl ten nejlepší. Jen vaše hlasy rozhodnou, kdo postoupí do velkého finále! Pojdmě na ideální jedenáctku a nezapomeňte hlasovat pro svého favorita.

Brankář 

 

Vybrat jednoho brankáře je vždy obtížné. Nejméně inkasovaných branek má po podzimu Městečko, v bráně byl nejčastěji Procházka a občas ho nahradil Abrahám, hlavně ke konci sezóny.  První celek tabulky až na výjimky soupeře jasně přehrává a brankář tolik práce nemá. Přesto má lídr na kontě „jen“ dvě nuly proti silné Olympii a černému koni soutěže – Lužné. Oba brankáři mají shodně po jednom čistém kontu. V těchto zápasech ale musel první celek hru alespoň trochu upravit a být pozornější i v defenzívě.   

 

Dva celky mají shodně po devatenácti obdržených brankách. Lužná spoléhá na Dudu a nemusí se za svojí „jedničku“ nijak stydět.  Brankář Sparty má velkou zásluhu na pěkném pátém místě v tabulce, ale čisté konto mu ve statistikách nesvítí žádné. Za Olešnou předváděl stabilní výkony Fiedler, který má na svém kontě pět vychytaných nul a je v tomto ohledu nejlepší v soutěži. Ale to mu stačí jen na lavičku náhradníků.   

 

O pověstná prsa korejské ženy se do branky ideální sestavy podzimu procpal Zdeněk Řepka z Lišan. Jeho tým sice není v horních patrech tabulky, ale lišanský „čárifuk“ má čtyři čistá konta. Stává se pravidlem, že jeho umění a zásluhy glosují i soupeři.  Například z tábora prvního celku soutěže zaznělo: „ U gólmana mám naprosto jasno - Řepka z Lišan, když jsme proti nim hráli, čapnul spoustu šancí. Viděl jsem i jiné jejich zápasy a byl vždy oporou mužstva.“  Podobné názory máme i v hodnocení od trenérů a ostatních person soutěže, které nám pomáhaly ideální jedenáctku sestavit.  

 

 

 

Obrana 

 

Milan Krejčí – dostal od odborných rádců redakce nejvíce nominací, když přišla řeč na defenzivní hráče. Jeden z klíčových mužů Kněževsi bude v naší sestavě proto tvrdit muziku na levé straně. 

 

Jan Vrábík – stálice průběžných sestav kola.  Z pohledu organizace nepostradatelný článek defenzivy Kněževsi.  Nedává sice tolik branek jako v minulé sezóně, téměř každý okresní trenér by ho pro jeho přehled a výbornou hru hlavou v kádru rád přivítal. 

 

Jiří Chládek – dal zadním řadám Městečka potřebnou jistotu a dokáže si celý tým výborně dirigovat.  

 

 

 

Záloha 

  

Jiří Urban – Městečko. Na adresu záložníka Ohnivce se nám sneslo mnoho pochval od ostatních trenérů. Na kontě má z pozice záložníka velice solidních devět branek. 

 

Lukáš Roubík – spolu s Urbanem ho naši odborní rádci popisovali shodně jako hráče, kteří přesahují svojí fotbalovostí okresní soutěž. Dal navíc sedm branek a tím si dohromady vysloužil místo v našem podzimním výběru. 

 

Radek Polášek – není žádným překvapením, že si zkušený ofenzivní matador zasloužil nominaci do ideální jedenáctky. Umí dobře prodat svoje bohaté zkušenosti z vyšších soutěží a nad to ukazuje i ve svém pokročilejším fotbalovém věku mladším protihráčům, jak vypadá fyzická připravenost. 

     

Radek Pokorný – Sparta Lužná střed zálohy, třetí nejlepší střelec okresu 

 

Útok 

 

Jakub Číhař – Někteří vysvětlují jeho střeleckou potencí nutno prací celého týmu, který na něj musí hrát, aby měl tak skvělé osobní statistiky. Ale nejlepší střelec soutěže jednoduše nemůže v ideální jedenáctce chybět, tečka. 

  

Petr Šnídl – v případě útočného „všeuměla“ platí bez debat stejné jako u Radka Poláška. Zkušenosti z vyšších soutěží jsou tady v okresním přeboru prostě vidět a Petr to v dresu Ohnivce dokazuje divákům v každém utkání. Hráč 3. kola Jan Husák popisoval v rozhovoru dominantní hru Městečka jako „takový futsal na velkém hřišti“. A kdo myslíte, že to na palubovkách dotáhl až do reprezentačního dresu… 

 

Tomáš Vodrážka – útočník z Olešné uzavírá trojici nejlepších kanonýrů okresu. Tomáš nastřílel za podzimní část devět gólů a byl po celou dobu neodmysliteným článkem v olešenském kádru. Získal několik nominací do sestavy podzimu, a proto v ofenzívě také nemůže chybět.

 

Lavička náhradníků  

Brankáři: Fiedler (Olešná), F. Duda (Lužná)  

Obránci: Geier (Zavidov), D. Kopernický (Lužná), J. Hamouz (Lišany), Petr John (Jesenice), P. Vitner (Zavidov), Mezei (Lužná), Hlavsa (Olešná) 

Záložníci: K. Hrubý (Kněževes), M. Kokšál () J.Daniš (Kolešovice), R. Žalud (Lišany), Ždánský (Zavidov), Rous (Olympie Rakovník) 

Útočníci: Staněk (Mutějovice), Petr Čech ml. (Zavidov)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.