SESTAVA KOLA - 17.kolo MSFL , 2016-2017

Datum kola: 18.03.2017

0

Nejlepší hráči MSFL v 17.kole. Největším adeptem na hráče kola je určitě čtyřgólový Krč. Ale kvalitní výkony předvedli také dvougóloví Kraut s Voleským a samozřejmě i ostatní hráči, jejichž úkolem není pouze střílet branky.

Brankář Jiří Floder si proti Mohelnici zachytal, jisté zákroky si připsal hlavně v první půli.

 

Tomáš Jeleček vstřelil z pozice obránce branku a sám si velice dobře plnil obranné povinnosti. David Kostka se dostával do šancí při útočných standardkách a dozadu hrál s přehledem. Michal Suchý byl jako kapitán řídícím členem defenzivy Slovácka B, které neinkasovalo.

 

Petr Dolejš vedl několik zajímavých akcí Velkého Meziříčí, ale jeho nabídky spoluhráči dokázali využít jen jednou z mnoha. Roman Bala vstřelil za béčko Sigmy branku a odehrál dobré utkání. Michal Jeřábek byl nejnebezpečnějším hráčem Vyškova v utkání se Slováckem, kde gól nepadl. Martin Bzirský procházel obranou Blanska jako nůž máslem. Měl několik dobrých zakončení a přihrávek do vyložených šancí.

 

Aleš K vstřelil čtyři branky v utkání prvního s druhým. Patrik Voleský při svém debutu v MSFL dal dvě branky a pomohl svému týmu k vítězství. Dva góly dal i Dominik Kraut.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.03.2017 14:42 do 22.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.